Vraj sa zmenili niektoré znamenia, tým pádom by som ja bola strelec a nie kozorožec. Kktina jak mraky ach.. (neviem či to tu už bolo, keď hej, tak som si to nevšimla)
Očividne je astrológia viera ako každá iná. Bez dôkazov, ale ako sa dokážu nad takouto blbosťou ľudia naštvať... Keď ste sa narodili, mali ste sa pozrieť, v ktorom súhvezdí bolo Slnko - a hádať sa! Aj keď neviem s kým.
ked si niekto povie ze bol ryba a teraz vodnar, tak bude mat vlastnosti ktore sa pripisuju vodnarovi, ved zmenil sa prakticky len nazov znamenia, posunul sa. ale charakteristiky znameni boli podla obdobi nie? cize teraz po novom ak budem vodnar, stale budem mat horoskop ten isty len nazov znamenia iny
no obcas som si aj precital ten horoskop aj ked tomu nejak neverim ale tak teraz je to uz uplne v pici to ako si dovoluju akoze ??!! to akokeby nam teraz povedali ze sa meni kalendar a neni januar ale uz februar
Hej hej, lebo cely zverokruh hrozne funguje Cize by som vlastne nebol Ryba - introvertny, precitlively umelec, ale Vodnar - extrovertny, podivinsky vyskumnik a objavitel. To sa vlastne mrte prekryva...
V kazdom pripade, najlepsi je ten chlapik vo videu: "Nechcem sa najnovsimi pozorovaniami hviezd riadit, lebo by to rozvratilo cele ezotericke myslenie, neviem si to predstavit, bola by to hotova disharmonia. A este sa mi aj zda, ze som k*kot."
WTF ja som teraz kozorozec? co im jebe nacisto? toto je co za picovinu? a ten odkundes hadonos co tam je to jake kokotne znamenie zas? to tam kto vybral? to rovno muflona mohli dat nie tohto pokemona
povaha sa asi tazko zmeni, ked mas raz pri narodeni Slnko v Kozorozcovi tak vzdy budes ako kozorozec a nie ako strelec jedine, v com to plati je predpoved buducnosti, takze kto veri horoskopom, tak by si mal citat horoskop pre svoje "terajsie" znamenie
toto je brutálna debilina... ja nechcem, byť po novom váhy.... ja chcem byť naďalej strelec... OMG... nikdy....vždy budem strelec.. po 15-tich rokoch to nebudem meniť
ja to nechápem.. ak tu rozprávate, že sa posunul len názov, tak to znamená, že charakteristika znamení ostáva, len s iným názvom proste. ale tak keď je charakteristika rovnaká, tak načo sa posúvajú názvy?
super, mojimi narodeninami sa zrazu býk začína a nie skoro končí,ako to bolo predtým ..no ešteže som ostala býkom...nechcem byť baran...síce rohaté ako rohaté, ale proste býkom raz a navždy.
ci pana no ale keď som si čítala charakteristiku blíženca tak sa fakt hodila väčšina na mňa a keď býka tak to už ani nie :p veď veda už dávno bola natoľko vyspelá aby sa o znameniach rozhodlo pred tým nie až teraz ostávam verná znameniu blížencom ♥
a jako zo strelca na vahy..? nie to mi nesedi. strelcom na furt a jako podla mna ta zmena znamenia je len vymysel nejakeho kkta co nevie co zo sebou tak trapi takto ludi .
Ja nechcem byt HADONOS!!! to je ake skarede!!!! kde sa to vzalo a ako to vzniklo? dlho si nic nevyysleli? uz nam nemaju s cim vymielat hlavy? teraz toto? ja som strelec a basta!
@drejka@vismaior urcite ste cely zivot tak ako ja citavali horoskopy a riadili sa podla nich a teraz sa to vsetko zmenilo a zistili ste ze vas klamali..
myslim si, ze takymto sposobom ludia zamerne klamstvom zneuzili nasu nevedomost, inymi slovami to bol podvod a myslim ze mame pravo na odskodnenie!!
nic sa nemeni nevzdelanci ...uz ked ste sa narodili to bolo "po novom " ..len teraz to dali do sprav jupi .... vase "stare" znamenia vznikli niekde v babylonskej risi pred 6 tic rokmi ...no odvtedy uz nebo vyzera trocha inak ...slnko sa 4 maja 2011 nl premieta do ineho znamenia ako do ktoreho sa premietalo 4 maja 4000 pk .....
nechapem to ale vyhovuje mi to, tak ci tak som viac ako blizenec nez rak cize to neriesim.. ale este som nikde nevidela obnovene tie zverokruhy ako myslim v dakych horoskopoch, stale je ich tam 12..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
ja som BARAN a stále ním aj budem, proste najlepšie znamenie a ryba sa jednoznačne na mňa ani trošku nehodí....som baranček až do špiku kostí
hadonos hej dobre
ked si niekto povie ze bol ryba a teraz vodnar, tak bude mat vlastnosti ktore sa pripisuju vodnarovi, ved zmenil sa prakticky len nazov znamenia, posunul sa. ale charakteristiky znameni boli podla obdobi nie? cize teraz po novom ak budem vodnar, stale budem mat horoskop ten isty len nazov znamenia iny
pche
určite verím vedcom viac ako nejakým slabomyseľným astrológom.
ale lev je krajší! :´(
radšej ostanem lev
» news.blogs.cnn.com/2011/01/13/no-y...
Čo si o tom myslím ? =D Je mi úplne jedno aké som znamenie. =D
som baran niee nejaké ryby
dakto, kto sa vyzná, aký je teda rozdiel medzi váhami a pannou ?
podľa nového som panna Super
aj mne to tak podľa toho yvchádza.. kravina navždy strelcom.. !!
V kazdom pripade, najlepsi je ten chlapik vo videu: "Nechcem sa najnovsimi pozorovaniami hviezd riadit, lebo by to rozvratilo cele ezotericke myslenie, neviem si to predstavit, bola by to hotova disharmonia. A este sa mi aj zda, ze som k*kot."
Uhm.
budeme to co sme boli!
ja som z toho jeleň
som baran ! a koniec
ak som sa raz narodila v znamení Rýb tak Rybami aj budem a to že sa to posunie moje znamenie neovplyvní, možno tak tých čo sa narodia po tomto výmysle
Navždy strelený strelec!!!
ja viem že moje znamenie to nezmenilo ja som spokojná
@drejka @vismaior urcite ste cely zivot tak ako ja citavali horoskopy a riadili sa podla nich a teraz sa to vsetko zmenilo a zistili ste ze vas klamali..
myslim si, ze takymto sposobom ludia zamerne klamstvom zneuzili nasu nevedomost, inymi slovami to bol podvod a myslim ze mame pravo na odskodnenie!!
"Keď astrológovia hovoria, že Slnko je v ZNAMENÝ rýb, tak to nie je pravda,"