Bude to znieť zvláštne, ale skutočne mi to pripadalo ako zo dňa na deň...teraz som rozumnejšia...rozhodnejšia...na mnohé veci mám úplne iný názor...najmä čo sa týka mňa samotnej...úplne inak som sa začala vnímať...a zmenili sa aj moje priority...
Moj zivot sa nezmenil vobec. Vlastne od 15 sa musim satit sam. A pohlad na svet mam stale rovnaky. Jedine co sa mi zmenilo je cislo a to sa meni kazdym rokom. Cize len malicka formalita.
mne sa viete co stalo... kym som nemala 18, nikto odo mna nepytal obcanku pri nakupoch v baroch.. V den. ked som ju oslavovala ju odomna prvy raz vypytali... tak so mnou to ide opacne nez s vami :p vy vsetci ste dospelejsi a ja furt len take trdlo besne
podla mna to plati tak do 40 r potom uz je clovek sprostejsi a sprostejsi typicki priklad nasi vymleti starcekovia v parku ktori v kuse ohovaraju bo nemaju co robit
Nie ani nie skor ked som zacal robit a najme ked som zil rok sam na svoje naklady sam v cz.To mi otvorilo dost oci nejde ani oto kolko mas rokou ale skor oto co vsetko si zazila.ALe to urcite uz vies.
mne sa to tiez az teraz stava ze odo mna furt pytaju teraz obciansky a predtym v pohode, nikto nepochyboval ze mam 18, a nemala som...po mojich prvych volbach vam poviem ci pocitujem vacsiu zodpovednost, ale pochybujem...a je to iny pocit pit, ked uz mozete ..a rozumna som bola vzdy, tak to neviem porovnat
a tak mam 18 uz nejaky ten mesiac a nepocitil som nejaku zmenu k lepsiemu...ziadne nove radosti zivota som nenasiel(asi to bude tym ze setko co je od 18 som si vyskusal uz skorej no ako tu je spominane clovek by mal byt rozumnejsi a zacina nad vsetkym viacej premyslat...no u niektorych to pride az po 100 narodkach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
mudrejsi...individualne..
Ako napísala Suesun7, že viac nad všetkým uvažujem. Ale vlastne to som začala ešte predtým. Jednoducho, ja sa mením stále.