no poznam jedneho chalana, ma 21 a je mi celkom sympaticky. problem je vsak, ze on zasadne nerobi vazne vztahy, holky berie tak na par noci, aby si mal s kym uzit, ale viazat sa moc nechce. myslite, ze sa niekedy zmeni, ci je to u nich taka zivotna filozo
preco by sa nezamilova???? no takto mu to vyhovuje a ani sa mu nedivim, ziadne tie romanticke pi*oviny a drzanie sa za ruky..... POHODA, je volny, ma sex , co mu viacej chyba????? NIC.
mno radsej prestan snivat. Je typ, ktory si chce zatial uzivat a o dakom vztahu zacne rozmyslat omnoho neskor. A aj keby s tebou chodil necakaj, ze bude verny.
Kazdy sa zmeni len ide oto ci dokazes ho tak zblbnut ze si povie milujem ta teba chcem mat pri sebe chcem aby si bola len moja otom to je ziadna to nedokazala ...neber to tak tragicky poradim ti skus ist nanho prefikane nie hned postel a take veci skus sa mu dostat pod kozu ...a potom ho ries
Tazko povedat, niektori ludia sa zmenia, aj ked uz im nikto nedava sancu a ini ani keby si na nich drevo rubal, takyto chalan podla mna nebude verny, aj keby sa zamiloval, zamilovanost dokaze cloveka zmenit, ale iba na ten cas, kym trva, ked prejde zamilovanzost a nie je tam laska, tak sa vrati spat k tomu, co mal predtym, nespoliehal by som sa na to velmi... Ale urcite ho nezmenis tak, ze mu das, alebo ze mu vo vsetkom vyhovies, to by si znicila vztah skor, ako zacal.
tá prvá odpoveď od Pancha ma dostala... to fakt si len myslí, že to je všetko čo normálny človek k životu potrebuje? Neber ho za slovo... čo ti k tomu povedať... zmeniť sa určite raz zmení, ale určite by som mu neverila. Lebo sa môže stať, že keď láska po pár rokoch vyprchne a ostane už len tá tolerancia, úprimnosť, vzájomná úcta a vernosť - tak ťažko povedať, či on bude z tých verných...
... skôr prestaň snívať a skús niečo reálnejšie, stabilnejšie
mam podobny problem, a tiez to citim aspon si myslim ako ty, presne si vystihla aj toho chalana ktoreho mam rada ja
neviem ako to budem riesit ale myslim si ze to, co pisu je pravda
navyse som zalozila podobnu discusiu ze nechcem byt len jedna z mnohych
no ked sa stretneme na disce tak aj tak na to vzdy zabudnem, ked ho vidim, nastastie este nic nebolo a myslim ze cim dlhsie budem odolavat tym lepsie, a tym nemyslim len sex
chlap sa nikdy nezmeni a bola by blbost v to verit...mozno chvilku dokaze hrat nieco ine ale dlho to nevydrzi, jednoducho muzi sa nezmenia ani koli niekomu koho miluju to nedokazu
nwm ti povedat ci sa zmeni alebo nie..mozno je uz na to navyknuty..vyhovuje mu to...ale zase ja chodim s 21 rocnym uz pomaly 2 roky a nemyslim ze by mu nejak chybali vztahy na jednu noc ... tiez ich predtym prestriedal dost..ale teraz nam to vyslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
... skôr prestaň snívať a skús niečo reálnejšie, stabilnejšie
mam podobny problem, a tiez to citim aspon si myslim ako ty, presne si vystihla aj toho chalana ktoreho mam rada ja
neviem ako to budem riesit ale myslim si ze to, co pisu je pravda
navyse som zalozila podobnu discusiu ze nechcem byt len jedna z mnohych
no ked sa stretneme na disce tak aj tak na to vzdy zabudnem, ked ho vidim, nastastie este nic nebolo a myslim ze cim dlhsie budem odolavat tym lepsie, a tym nemyslim len sex
Zena sa vyda a ocakava, ze sa muz zmeni, lenze on sa nezmeni.
Muz si berie zenu a ocakava, ze sa nezmeni, lenze ona sa zmeni ...
Nie je to uplne k problemu, ktory sa tu riesi, ale s tym menenim to suvisi