Tak sa vás pýtam, vypísali ste už niekedy nejakú ceruzku do posledného uhlíka? Alebo ste ju zahodili, pretože uz bola príliš malá? Nie? A je pravda, že každý rok si musíte napriek tomu dokúpiť nové a nové ceruzky, lebo žiadne už nemáte? Mne sa toto stáva
jejda fakt nad tym som sa nikdy nezamyslala...no ja ich potom niekde odlozim na druhu kolaj domov a niekedy z nimi pisem, a kedze som strasny skrecok tak potom len malo z nich vyhodim...
nom chodim na zakladnu umelecku skolu a ked nam ucitel povie - kupte si take a take ceruzky, urcite vam vidrzia minimalne 2 roky, ja si to musim o tri stvrtiny znizit, pretoze kreslim stale a zivot bez cerusiek a farbiciek a tak podobne si neviem predstavit... a doma mame aj zlodeja mojich ceruziek - je to moj 7 rocny brasko... a vzdy mu za to vynadam, pretoze vsetky konce ceruziek mam potom od neho okusane, lebo ked si kresli a rozmysla nad niecim, musi okucovat ich konce... asi mu to chuti...
Niekoľko ceruziek sa mi podarilo opoužívať do veľkosti asi 1-2cm... potom sa záhadne vyparili A vždy mi to bolo tak ľúto, že som nakoniec skončila pri pentelke, na ktorú si poctivo dávam pozor aby som ju nezničila a aby tiež nezmizla
Keďže väčšinou píšem z ceruzkami či už v škole poznámky alebo len pre bežnú potrebu tak ich využívam do posledného centimetra - až kým sa nedajú udržať v ruke.
niekolko ceruziek sa mi podarilo vypisat az do konca alebo bolo to fakt mala.. mozno tak 3-4 maximalne.... ostatne sa bud znicili alebo stratili... a noe si v 8 z 10 pripadov kupim a tie zvysne dva najdem.. co s tyka pier tak svoje zasadne niekde stratim ale aj tak ich mam vzdy aspo 3-5 ktore ani neviem koho su .. proste sa dako u mna ocitnu.. neverem ich zamerne.. rovnako tak zapalovace s tymi je to este podivnejsie ale to uz je ina tema
moje ceruzky su neni male lebo ich stihnem stratiť skor ako sa zmensia
teda vlastne..bud si mama pozica ze ide lustit krizovku a nekde to odlozi a uz to nenajdem alebo niekomu v skole poziciam a zabudne mi vratiť a privlastni si ju alebo ako minuly rok som davala ceruzky v skole do okna aby bolo otvorene lebo to bolo treba pdoopreť a oni zdy padli von oknom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@8 posledne dva roky uz aj ja pouzivam pentelky...iba na kreslenie klasicke cruzky.
teda vlastne..bud si mama pozica ze ide lustit krizovku a nekde to odlozi a uz to nenajdem alebo niekomu v skole poziciam a zabudne mi vratiť a privlastni si ju alebo ako minuly rok som davala ceruzky v skole do okna aby bolo otvorene lebo to bolo treba pdoopreť a oni zdy padli von oknom