@hmilos neviem síce čo je bios ale ani cez total commander ako odporúčal @fr4nk1 mi ho neukazuje, už som zapla antivír ale tak dúfam že sa mi z tamaď nič nevymaže
to sa stalo aj mne a zmizol mi aj tento pocitac spravca uloh obrazovka bola cele cervena a cez nu radioaktivny znak teraz nesrandujem este mam fotku vypol som avast pri stahovani a potom som ho zabudol zapnut ale v pohode som sa donho dostal to len vizeralo brutalne do mozilli som dal ze C: zalohoval som a preinstaloval.... viem dakedy robim somariny ale ja som tym znami... akurat ich nutim robit inych (a inac stahovalo rychlejsie
fotku som uz nenasiel ale nasiel som to na nete tak nieak to vyzeralo a pre tych co budu hovorit ze to je len pozadie tak sa mylia a ten virus este furt hadzal reklami na dajaky antivirak ktory by bol veeelmi lacny a urcite by ani nefungoval....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Veci nemiznu len tak same od seba
@redmoon to myslíš vážne? to mám akože kopať do bedne?
a pre tych co budu hovorit ze to je len pozadie tak sa mylia a ten virus este furt hadzal reklami na dajaky antivirak ktory by bol veeelmi lacny a urcite by ani nefungoval....