Zmrzlina je chladený alebo mrazený mliečny výrobok zo zmesi smotany alebo mlieka, cukru, škrobu a prísad (ovocie, ochucovadlá, stabilizátory atď.). Kvalitná zmrzlina obsahuje všetky nutričné zložky – cukry, tuky, bielkoviny, minerály, vápnik, vlákniny z o
Citrónovú a jahodovú, hlavne aby bola kyslá, ale nech v nej nie sú kusy ľadu zrniečok či nebodaj nastrúhanej šupky z citrónu, nechápem, ako niekto mohol dostať tak chorý nápad to tam dať.
nemám rád zmrzlinu, lebo mám prííííšerne citlivé zuby na teplotu, takže keď zožeriem niečo horúce alebo studené, hrozne ma bolia zuby... dokonca aj keď si ich umývam, tak im krvácajú ale keĎ už nejaká zmrzlina musí byť, tak klasická čokoládová alebo johodová
hah to mi napadlo, ako mi pred pár dňami zákazník čítal v práci ,,odborné vyjadrenie v Blesku ´´ ako správne podľa odborníkov jesť zmrzlinu.. toľko som sa etše snáď nezasmiala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
alebo cokolada + jogurt
a ked je moc horko tak len citronovu
a podľa toho, na čom mám práve chuť - napr. citrón, punč, pistácia atď.
dnes padol za obeť jeden balený Míša, a celá nanuková torta Míša.
citronova jablkova grepova broskynova...vsetky tie kysle ovocne ale ked neni tak zozerem hocico
a ruska!
MNAM!!!
no tak to s a mas super potom