@ouch Ale máš aj bezdrievkové, napríklad ruskú alebo také tie litrové krabicové zmrzlinové torty, či drene a kornútky (*minule v LIDL-i v akcii za menej, ako jeden kopček klasickej do obyčajného kornútu!)... Alebo na plastovej tyčke.
To drievko mne držať nevadí, zato to neznesiem v ústach . Ale mám asi rada nanuky, teraz vyjdú už lacnejšie (mnohé).
Aj keď minuleee som neodolala kopčekovej makovej. Bola čudná a dala by som si ju zas.
Jednoznačne nanuk !!! Pretože zmrzlinka u nas stoji 50 centov a jeden kopček mi vydrží tak 5minut maximálne, a ked si kupim nanuk (teda ja ho zvyčajne neplatim , tak je to lacnejšie a aj je toho viac. nepamätám kedy som mala zmrzlinu. naposledy asi ked stála 5 korun.sk
+ nanuky mám rada tie Big Milk všetky, potom tie lídlácke jak cornetto, tie su aj lacne, potom aj z kauflandu nanuk BUBU s takým estetickým obalom lol...aj Twister ujde. Ked mám sviatok tak mi kupia aj Magnum.
v Lidli stojí vanilková zmrzlina v kornútku cca 30 centov(zmrzlina je aj vnútri v kornútku), kopček pod 40 centov tuna nenájdem( a dostanem jeden mini kopček,čo mi vydrží tak 3 minúty) takže z hľadiska ceny sa viac oplatí nanuk...Ale taká cookies zmrzlina občas nie je zlá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
pri zmrzline sa cítim presne takto:
Rebríček obľúbenosti:
1. cookies
2. milka
3. oriešková
4. banánová
5. čokoládová
..a keď už zmrzlinu tak domácu zo zmrzlinovača, alebo ruskú zmrzlinu
To drievko mne držať nevadí, zato to neznesiem v ústach . Ale mám asi rada nanuky, teraz vyjdú už lacnejšie (mnohé).
Aj keď minuleee som neodolala kopčekovej makovej. Bola čudná a dala by som si ju zas.
Drene? Aj tie zvyknú byť na paličke, a ak nie, tak to už nie je nanuk.
Na plastovej som ešte nejedla, aj keď viem, že kedysi sa zbierali pre nejakú súťaž... Alebo proste sa zbierali .
Ani hento.
Ale ja mám napríklad také tie kornútkové rada, to hej, aj ruskú...
A vlastne, keď už máme len taký paličkový, nepohrdnem ním, len mi je to proste nepríjemné.