Raz sa ma jedna kamarátka spýtala: "Čo najhoršie si v živote zažila? Keď si najviac plakala?" Ja som jej povedala. "To sú dve rôzne otázky. To, čo som najhoršie v živote zažila, pri tom som neplakala vôbec." Trochu nechápala. "Vieš, pre mňa situácie, keď
Keby ti presla 3cm pred tvarou tak by ta zachytila na spatne zrkadlo alebo na inu cast, ktora vytrca. Mne sa take stalo asi 2x, ze velmi blizko mna preslo osobne auto, raz mi vrazilo do zadneho kolesa na bicykli. Cely zivot je o rizikach...
No mne sa zda, ze dodavka nema tak vysoko spatne zrkadla, mozno tak nejak kamion vacsi..ked si pozries kolko su 3cm, premna to je nerealne aby ta pri tom ani nezachytilo...
To sa stalo už aj mne. Čakali sme s kamoškou na zelenú, a zrazu nás tak ofúkol autobus, že až no.. strašne blízko obrubníka išiel, a ešte aj rýchlo, veď čoby dával pozor, keď mal zelenú
nesuhlasim, a nemusim byt ani filozof a vraviet ti, ze smrt je len zaciatok daslej cesty, smrt nie je to najhorsie v zivote, co sa ti moze stat, su este horsie veci, udalosti, situacie, ciny...
ps: castokrat je smrt vykupenim, ale tvoj clanok je urcite dolezity pre mladsie kategorie, a preto fandim mu
no hej su to dve rozne veci ale horsie je ked sa to spoji. pre mna najhorsi zazitok pri ktorom som aj plakala bolo ked mi umrel milovany clovek a pozerala som sa ako ho davaju pod zem.. bola som o dost mladsia ale doteraz je to to najhorsie co som zazila. a zivot si vazim odvtedy co som umrela a vratili ma medzi zivych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
podceňuješ?
3.nevazis..tak si zacni
ja wrawim NIE!!!!!!!!!
ja sa rozplacem!!!
Ibaze to bolo velke auto, dodavka, tak ako mi to mohlo jeb*ut zrkadlom, ked je vysoko???
ps: castokrat je smrt vykupenim, ale tvoj clanok je urcite dolezity pre mladsie kategorie, a preto fandim mu