co je podla vas zmysel zivota? existuje vobec??? a co by ste poradili cloveku, ktory ten svoj zmysel zivota stratil a nevie ho najst??? date mu pistol do ruky abo si s nim sadnete a skusite mu pomoct...
vacsina ludi sa ti na pomoc a plytke frazy, ktorym sama neveris z vysoka vysere. Oni potrebuju skutocnu pomoc. Samovrazda nie je riesenie, no pokial si ten clovek nepomoze, nepomozes mu ani ty. A zmysel zivota?? Zit tak, aby som si na smrtelenj posteli s usmevom povedal: nebolo to az take zle.
Ihatenicks : myslim si to iste ... ked ten clvoek sam si uz nehce pomoct ... ty mu nepomozes , musi to sam chciet, sam sa odhodlat k zmene ... skutocne to co ty mu hovoris su len frazy, ktore by si asi taktiez aj ty na jeho mieste pouzila . nehovoris mu nic nove co by nevedel ... a psychologovia, psychiatri ... taku pomoc ... nekomentujem ...
A zmysel zivota ? nieco co ches dosiahnut ?? hm zaujimave, uz v podobnom fore, som napisala: nic.. skutocne nic .. mat deti ?? hm pre niekoho to moze byt zmyslom ... rozsirit ludstvo, ludsku generaiu a ci vlastnmu rodinu ... ale ja som sa uz v tomto svet tak stratila, ze ani sama neviem co chcem
vela ludi to hovori... "najskor to musis chciet ty sam, az potom ti mozme pomoct" a ti ludia maju pravdu, lebo oni sice mozu "podat ruku," ale chytit sa jej musime sami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
TAF
A zmysel zivota ? nieco co ches dosiahnut ?? hm zaujimave, uz v podobnom fore, som napisala: nic.. skutocne nic .. mat deti ?? hm pre niekoho to moze byt zmyslom ... rozsirit ludstvo, ludsku generaiu a ci vlastnmu rodinu ... ale ja som sa uz v tomto svet tak stratila, ze ani sama neviem co chcem
Tvojim zmyslom zivota je najst zmysel zivota tak co stresujes? Dufam, ze ma vseci pochopite co som tym chcel povedat/napisat.