dlho mi to trvalo a mení sa to u mňa v priebehu času. na začiatku to bolo, že dať zo seba čo najviac pre to, aby sa ostatní mali/cítili lepšie, ale potom mi došlo, že neviem prestať a neviem povedať nie a že ma to strašne ničí. teraz je môj zmysel života spraviť niečo, čo tu po mne ostane, nezálaží na to, v akej forme... ale byť tu tým spôsobom, aby keď zomriem, existovali ľudia, ktorí si na mňa v dobrom spomenú
teraz napíšem strašné klišé, ale.. mať šťastnú a zdravú rodinu.. mať manžela a deti a aby nám nič nechýbalo (ani po finančnej stránke).. a mali sa radi samozrejme
Zmysel zivota asi nemam, skor len zivotne ciele, aj ked teda netusim, kde konci jedno a kde zacina druhe a vsetko je to aj tak o tom, ze chcem byt stastna a spokojna
asi prijímať všetko tak, ako je. s tým, že čo sa dá zmeniť a som s tým nespokojná, tak to zmením. nemám rada, keď niekto hundre na niečo, ale pre to, aby sa to zmenilo, robí reálne len to hundranie.
a asi si uvedomiť, že dokonalý život je nedosiahnuteľný a napriek tomu ho milovať žiť.
Zmenil som nazor ! Zmyslom mojho zivota je vyhrat miliony a kupit si meliskovsky cuco borovicko pivo kamion s ktorym pojdem na vianocne trhy rozdavat radost ako kedysi cocacola kamion
nemam rada taketo otazky,lebo ja neviem.uz 25 rokov sa hladam a neviem co chcem, lebo nic nerobim na 110% ...nie som ani karieristka,ani velky cestovatel, ani rodinne zalozeny clovek ani enviromentalista, ani politolog..
skor tak zo vsetkeho trochu a nechcem zasvacovat svoj zivot iba jednemu poslaniu, lebo mi to pride prilis zavazujuce...skor tak plavam zivotom a vychutnavam si kazdodenne radosti, nove nadsenia a tak...keby neexistoval socialny tlak,ze clovek musi mat zmysel,tak by som sa ani necitila blbo
Prekonavanie samej seba, svojich hranic a casto nezmyselnych vstepenych blbosti. Sebarealizacia. Najst spriaznenu dusu a uzit si zivot na maximum. Nic viac za tym nehladam o rodine nie som uplne presvedcena.
V principe nieco velmi jednoduche a obycajne. Byt stastny. A teda robit veci, ktore ma naplnaju, nech uz je to cokolvek, aby som si potom na konci mohol povedat, ze to stalo za to, ze to nebol premarneny cas a malo to zmysel.
Klasika, mať manžela a deti - prípadne len deti (ja si myslím, že by som aj toto zvládla nebyť predsudkov, deti sú u mňa silná túžba...) a robiť, čo ma baví, prekonať prekážky, čo mi stoja v ceste, mať odvahu meniť veci a ľudí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a asi si uvedomiť, že dokonalý život je nedosiahnuteľný a napriek tomu ho milovať žiť.
skor tak zo vsetkeho trochu a nechcem zasvacovat svoj zivot iba jednemu poslaniu, lebo mi to pride prilis zavazujuce...skor tak plavam zivotom a vychutnavam si kazdodenne radosti, nove nadsenia a tak...keby neexistoval socialny tlak,ze clovek musi mat zmysel,tak by som sa ani necitila blbo
parkrat sa mi zdalo ze viem, ale neviem. smerujem ale asi k tomu, ze to bude vlastna rodina. uvidime.
No predsa jedinému Bohu Ježišovi Kristovi.
ďakujeeeem