mala som spinavy blond a nafarbila som si samponom na 24 umyti na stredne hnede. su dost tmave a chcela by som si to co najrychlejsie zmyt, umyvala som si vlasy uz asi 10x a ani zaboha mi to nejde dole. nejake pripravky domace na odstranenie toho samponu
nikdy sa to nezmije, buď peroxid alebo taký špeciálny sivný prípravok na odstránenie farby vlasov, tiež ich to ničí, ale mala by sa zmyť len farba a vlasy mať s5 pôvodnú.
tak; keď som si naposledy chcela zosvetliť na príliš tmavo farbené vlasy, prečítala som asi milión fór na internete a následne som skúsila: aplikovať citrónovú šťavu, ocot, rumančekový zábal, vodkový zábal, zábal zo sódy bikarbóny, zosvetlovací sprej z drogérie.
a najlepšie zo všetkého vyšiel ocot, stačí tak 3 lyžice zmiešať s trochou vody a šampónu, dať na vlasy a čakať asi 15 min.. potom vypláchnuť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
skoda ze sme ti to povedali az potom ako to mas na hlave
kompletne sa ti to uz asi nezmyje, ak si nedas pexorid tak to proste tmave bude, cize ak chces plavu tak peroxid
a najlepšie zo všetkého vyšiel ocot, stačí tak 3 lyžice zmiešať s trochou vody a šampónu, dať na vlasy a čakať asi 15 min.. potom vypláchnuť
inak @10 ti veľmi dobre radí, všade sa písalo, že vitamín C je najúčinnejší, len ja som ho jaksi nezohnala. a skúšala si už ten ocot?