Mala som essential color,a syoss, tie sa mi rýchlo zmyli, zo syossu mi aj veľa vlasov aj vypadalo.... pred dvoma mesiacmi som si kúpila takú lacnú od garnieru, vydržala mi doteraz, vôbec mi nezničila vlasy, dokonca vyzerali zdravšie.
@2 ďakujem A to si mala čiernu ?? či ??....Počula som, že od Garnieru sú celkom dobré...Ja som predým mala od Palette, pekne chytila, ale veľmi mi začali vypadávať vlasy...
najlepšia určite nejaká profesionálna. a čo sa týka syossu, minule mi kaderníčka za to doslova vynadala, vraj je to najhoršia značka na trhu a nemám sa jej chytať, či už farieb alebo šampónov.
@20 súhlasím, z ich šamponu sa mi robia lupiny (z iného sa mi nikdy nerobili) a lak nedrží... farbu radšej ani neskúšam... s farbou mám strašné problémy nájsť správny odtieň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@2 ďakujem A to si mala čiernu ?? či ??....Počula som, že od Garnieru sú celkom dobré...Ja som predým mala od Palette, pekne chytila, ale veľmi mi začali vypadávať vlasy...
tuším,že som mala toto ...
Z tej mi nevypadávali tak vlasy,ani sa kvalita nedodrbala.... Samozrejme som si musela dať nakoniec Palette a vypadla mi polovica vlasov ..xD
@kakuseibakaism a teraz, ked som si ich na farbila tou farbou od garnieru a nevypadávali mi , tak sa už viem starať?
Ináč sa nevyznám v značkách. Kupujem si iba L´Oreal a som spokojná (ale nefarbím si na čierno).
A kaderníčky používajú taktiež kvalitnejšie, než sú bežne dostupné, takže aj od nej si možno kúpiť, ak chceš fakt dobrú.
Táto maska na vlasy, dobrá je ?