ahojte, aký máte postoj k takýmto módnym kúskom? vadí vám ak niekto má vkusný fake ? napr. tašku louis vuitton. ale taký fake,že to až tak nebije do očí.
poznáte nejakú stránku,kde niečo takéto predávajú?
podla mna, ked si taku vec ma "mlada standa", tak zrejme kazdemu dopne, ze na to nema/je to fake alebo jej to kupil niekto zazobany, mozno aj tajny milenec
ale ked si zrelsia zena kupi "vkusny fake", tak clovek si mozno aj pomysli, ze je to original a ze na to am a nevyzera to tak smiesne
proste na mladej mi pride aj original smiesny, kdezto na zrele dobry fake nie
keď na to niekto nemá peniaze, tak nech sa na to vykašle a kúpi si dačo obyčajné a nemusí trapošiť s fakeom.. toto nepodporujem a nerozumiem prečo to ľudia kupujú, vrcholne trapné..
ja mám rada také značky, že DoG, SOYN, EWA, už len z tej srandy, že niekto môže takú koninu vymyslieť a niekto si ju kúpiť s tým, že "hádam nikto nebude vedieť, že to je fake"...
nepáči sa mi, keď sa niekto opičí...ako sa píše v @4 , veľa vecí by mohlo byť samo o sebe fajn, a nemusia mať značku ktorú všetci poznajú...ale nech majú svoju vlastnú...
A moj nazor ? Ked je nieco vkusne, je mi u prdele ci je to fake, ci original. Ale kupovat si nieco len kvoli znacke je retardacia.
Ja osobne poznam len velmi malo ludi, co by si mohlo dovolit minat tisice na drahe znackove oblecenie. A este aj z tych par sa vacsina len dobre narodila. Ostatni, co tolko zarabaju sami, davaju peniaze do uplne inych veci, investuju... a nie do takychto hluposti. Je to ukazovanie spolocenskeho statusu, zial v drvivej vacsine pripadov len lacna pretvarka.
taki ludia sa chcu hrat na nieco, cim nie su. ale asi si neuvedomuju, ze ked sa aj dostanu do vyssej spolocnosti, tak tam nikoho neoklamu a vsetkym budu len na smiech. a kvoli svojim nie bohatym priatelom to naozaj robit nemusia.
Nevyznám sa v značkách a fakt nemám šancu uhádnuť, čo je fake a čo nie...
ale ak to vyzerá fajn, prípadne ak sa to dotyčnej osobe páči (čiže to nosí preto, ako to vyzerá, nie preto, že je na tom značka), tak nech si to nosí...
Teda, fejk Litas by som si kúpila, ale to by boli buď voľne inšpirované značkovými, alebo by som sa tvárila, že som dala 100 € za pravé, čo je ešte na Slovensku predstaviteľné, narozdiel od kabeliek LV, ktoré začínajú na 1500 €
ale inac jak vravi momo, casto to spoznat akurat podla toho ze ma taku kabelku na ruke 14 rocna mumia nejaka co ma zvysne veci na sebe za osem eur dokopy
hmm fejky zviditeľňujú značku tak či tak, len na tom zarábajú iní
každopádne by som si fejk nekúpila.. radšej origo, nech to má pre mňa nejakú väčšiu hodnotu.. napr nejakú kabelku od jacobsa, korsa alebo tak niečo.. len našetriť..niektoré veci ani nie sú také drahé
Podľa mňa je ten LV tak strašne gičový .. nemám už rada také značky .. a inak ja sa nepozerám či je to fejk alebo nie .. ale v našom meste majú asi 5 ľudia originál veci inak samý fejk. A čo sa týka značiek čo sa už dajú považovať za značky tak som ešte na nikom nevidela
@etelnair to pochybujem pri fejku ide cena na ukor kvality,mal som fejkove lacoste polo(ked som ho kupoval myslel som ze je original)a po tretom vyprati vyzeralo uplne na hovno
Je mi to jedno, nech si každý nosí čo chce, ale celkovo ma značky nezaujímajú, ono je to v podstate to isté, čo kúpim v normálnom obchode akurát 80-krát drahšie. Mám v piči, radšej niečo zažijem, idem niekde za tie peniaze....
Ja som taký úžasne prívetivý, že mne to príde na smiech, aj keď to nie je fake
Čo mi pripomína, moja teta, učiteľka, mi vravela, že má kolegyňu, ktorá má kabelku za 1000e, čo je pre túto kolegyňu väčšinu času hlavná téma, o ktorej sa jej chce rozprávať ... Ešte teraz sa plieskam o podlahu vždy, keď si na to spomeniem
Ja by som sa hanbila niečo také nosiť či už to je značkové alebo fake, lebo nejakú tú kabelečku Louis Vuitton či už originál alebo fake má veľmi veľa báb a už je to podľa mňa trápne. Obyčajné opičenie sa. Mám vlastný vkus. Nenechám sa ovplyvňovať mediámi a pod. Kašlem na to. A mám ešte jeden dôvod prečo by som si takúto kabelku nekúpila. Jednak Louis Vuitton sa mi vôbec nepáči (myslím celkovo ten sortiment) a myslím si, že viacerým babám by sa nepáčila, keby nebol taký známy a slávny tak by tu kabelku malo tak možno 10 báb na celom Slovensku. Nechápem prečo sa človek snaží robiť takým strašne bohatým alebo skôr by som povedala dôležitým a zaujímavým, keď je to pritom trápne. A inak či si kúpiš originál alebo fake aj tak si každý bude myslieť, že je to fake a už len z toho dôvodu by som sa cítila trápne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
omg si sprav doma nápis luis vuitton nalep si to tam, ke´d to tak potrebuješ mať
ale ked si zrelsia zena kupi "vkusny fake", tak clovek si mozno aj pomysli, ze je to original a ze na to am a nevyzera to tak smiesne
proste na mladej mi pride aj original smiesny, kdezto na zrele dobry fake nie
nepáči sa mi, keď sa niekto opičí...ako sa píše v @4 , veľa vecí by mohlo byť samo o sebe fajn, a nemusia mať značku ktorú všetci poznajú...ale nech majú svoju vlastnú...
A moj nazor ? Ked je nieco vkusne, je mi u prdele ci je to fake, ci original. Ale kupovat si nieco len kvoli znacke je retardacia.
Ja osobne poznam len velmi malo ludi, co by si mohlo dovolit minat tisice na drahe znackove oblecenie. A este aj z tych par sa vacsina len dobre narodila. Ostatni, co tolko zarabaju sami, davaju peniaze do uplne inych veci, investuju... a nie do takychto hluposti. Je to ukazovanie spolocenskeho statusu, zial v drvivej vacsine pripadov len lacna pretvarka.
a inac, nesympatizujem s ludmi, ktori si kupuje fake znackove veci
ale ak to vyzerá fajn, prípadne ak sa to dotyčnej osobe páči (čiže to nosí preto, ako to vyzerá, nie preto, že je na tom značka), tak nech si to nosí...
Teda, fejk Litas by som si kúpila, ale to by boli buď voľne inšpirované značkovými, alebo by som sa tvárila, že som dala 100 € za pravé, čo je ešte na Slovensku predstaviteľné, narozdiel od kabeliek LV, ktoré začínajú na 1500 €
existuje milion napodobenin ktore sa nelisia ani dizajnom ani materialom ani nicim okrem chybajuceho serioveho cisla alebo podobnej drobnosti a ceny
každopádne by som si fejk nekúpila.. radšej origo, nech to má pre mňa nejakú väčšiu hodnotu.. napr nejakú kabelku od jacobsa, korsa alebo tak niečo.. len našetriť..niektoré veci ani nie sú také drahé
vo všeobecnosti mám radšej modely, ktoré vynikajú svojou jedinečnosťou, než obrovským logom.
ako pokiaľ by niečo lacné malo dajaké miniatúrne logo značky tak pohooode ale ináč
A mojej babke sme s bratom v turecku kupili taku fejkovu luiviton tasku na nakupy, normalne s tym chodi do coopu a strasne sa na tom ujebavame.
Čo mi pripomína, moja teta, učiteľka, mi vravela, že má kolegyňu, ktorá má kabelku za 1000e, čo je pre túto kolegyňu väčšinu času hlavná téma, o ktorej sa jej chce rozprávať ... Ešte teraz sa plieskam o podlahu vždy, keď si na to spomeniem
fake môže robiť 1000 rôznych ľudí 1000 rôznymi postupmi a pri vyššej cene určite existuje aj taký, ktorý je na nerozoznanie od originálu.
Aha, niektorí si na to normálne urobia aj web
» www.7starhandbags.net/7starhandbags.h...
No a ten asi tiež môže mať rôzne kvalitatívne úrovne