hovorí sa, že Kaya a Top-Mark fajky sú lepšie, ako Aladin fajky.
Ja mám aladinku, som s ňou celkom spokojný.
ak uhlíky ... tak ja používam wild fire, celkom lacne a su dost dobre... dobry vyhrevnost, vydrz a tak... ale asi by som pouvazoval nad briketami (Bamboocha, Cocobrico - pohladaj si o sposobe rozpalovania a tak... )
tabak... najlepsi je Al Fakher, alebo Strabuzz... zalezi aj od prichute... ale tie len tak lahko a lacno nezozenies... na slovensku, vacsinou cez net dostat Nakhla (El Nakhla, normalna Nakhla, MIZO Nahkla) ... ale od nej lepsia je Al waha ... ale je hrozne vela typov ... ako tabakov, tak uhlikov, tak fajok...
14 rokov ? a vodná fajka -.-" Myslíš si že ti ju predajú ? Vodné fajky sa nerozdelujú podla značky ... kúp si takú ktorá sa ti páči je dosť vysoká a aspoň 2 hadičková s celou výbavou keď už a uhlíky si kup kokosové su iba jednej značky ( nepametam si ju už ) alebo rozpalovacie bambusové ( alladin bamboocha ) a samorozpalovacie su nechutné :!! a tabak ? tabak podla toho kolko chceš investovať do kvality ... nekvalitný tabak predávaný v trafikách a obchodoch je Nakhla alebo Alwaha ked chces kup si ich ale knim aspon aj zvlhčovač ... a Kvalitné tabaky si jedine objednáš cez nejakých ludi alebo cez net ale ťahšie ....
Tak tak, ako bolo povedane. Dovazane VF su podla mna vsetky podobnej kvality. Tabaky uz odzneli. Starbuzz ( ak si ochotny vyhodit 20 E za krabicku) nasa klasicka nakhla. A ja som dosiel na chut Serbethli, som si doniesol nieco cez kilo z turecka. Uhliky samozapalne rovno vyrad. Bamboocha/cocobrico. PRipadne ked samozapalne, tak mi sme kupovali u frantiskanov, uhliky do kadidiel. Tie boli dobre, a lacne. 2 hodicova fajka je blbost. Ja mam 3, a klasicka 1 slauchova je najlepsia. By som hned menil. Btw. minule som fajcil u kamarata strk. Doniesol to z viedne, a fakt sranda. Krabicka strku, ktory bol zaliaty melasou, a po vyfajceni sa strk premyl , a znova pridala melasa. Vazne parada x)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a neviem, ze ci je tam nejaky rozdiel v znackach
Ja mám aladinku, som s ňou celkom spokojný.
ak uhlíky ... tak ja používam wild fire, celkom lacne a su dost dobre... dobry vyhrevnost, vydrz a tak... ale asi by som pouvazoval nad briketami (Bamboocha, Cocobrico - pohladaj si o sposobe rozpalovania a tak... )
tabak... najlepsi je Al Fakher, alebo Strabuzz... zalezi aj od prichute... ale tie len tak lahko a lacno nezozenies... na slovensku, vacsinou cez net dostat Nakhla (El Nakhla, normalna Nakhla, MIZO Nahkla) ... ale od nej lepsia je Al waha ... ale je hrozne vela typov ... ako tabakov, tak uhlikov, tak fajok...
v TS-ke mas link na velmi dobre forum o VF