ale zas sme mali v skolke na paplonoch pod ktorymi sme spali znacky...a tam boli geometricke tvary rozne (ja som mal 4 zlte kolieska) a pre niektorych to bolo nepredstavitelne zapamatat si farbu, tvar a pocet =D
Žiadne, ale pamätám si, že v prvej triede sme mali na dverách nakreslenú slnečnicu, boli sme takto označkovaný, druha trieda mala srdiečko, veľmi nám závideli Vlastne všetky prvácke triedy nam zavideli, mali sme najkrajší obrázok Každa trieda mala iny obrazok, ale už si tie ostatné obrazky nepamätám
@katka25 No to školské si ešte pamätám a škôlku len kvôli tomu, že doteraz mám uterák, na ktorý mi mama nakreslila červené hrozno. Ale v druhej škôlke si to už tiež nepamätám.
Já ve školce hrušku a ve škole jsme sice měli obrázky, /já černou číču.../ ale tam sešity stejně rozdávali jak jim přišly pod ruku a kašlali na nějaký obrázky takže jsem ppokaždý psala do jinýho xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
1. roč. ZŠ - srnka
a v škole sme nemali označené skrinky