:~: ) tento smajlík používajú zamilované ženy a vyjadruje niečo ako ,,chcem s tebou svadbu''
:@ a tento znamená pravý opak,to používajú nezamilované a znamená ,,nechcem s tebou svadbu''
takže asi naozaj nejaký omyl a nahnevala sa,lebo si jej neodpovedal,či aj ty chceš s ňou svadbu
ďakujem, (aj niektorým ostatným - väčšine) že si mala potrebu obohatiť môj život so svojím výbliatkom, akože na ktorom mieste ty prestávaš čítať, bez ktorého by som neprežil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
:~: )
hoci ten prvý, znie tak velavravne, s vodorovnou vlnovkou.. :-S :happy:
:@ a tento znamená pravý opak,to používajú nezamilované a znamená ,,nechcem s tebou svadbu''
takže asi naozaj nejaký omyl a nahnevala sa,lebo si jej neodpovedal,či aj ty chceš s ňou svadbu
aj masaz prostaty
asize preklep?
urcite ti rada odpovie
ďakujem, (aj niektorým ostatným - väčšine) že si mala potrebu obohatiť môj život so svojím výbliatkom, akože na ktorom mieste ty prestávaš čítať, bez ktorého by som neprežil
@andegor
ešte včera si bol dievča tmavovláska, ale na tom nesejde, ani tvoje sexuálne potreby ma nezaujali
@mechina
nebuď mechanická, daj do života srdce a empatiu