Ahojte chcela by som sa opýtať kam mam ísť keď ho chcem odstrániť, či to bolí a či nehrozí, že pri tom odstránení znamienka môžem dostať rakovinu. Diky
ale mesiac po tom nebudeš môcť robiť telesnú aktivitu, pri ktorej sa spotíš...tak je dobré si to dať vybrať niekedy mimo leta napr. lebo v lete je horúco...ale ako tak pozerám z okna, teraz je to asi jedno...
ja sa už tiež chystám strašne dlho na to, už musím ísť...len mi to nikdy nevychádza ale mám jedno znamienko na bruchu a cca 5 na chrbte, takže by som si s tým už mala švihnúť...
Injekcie ti da 3 či koľko, neviem, ako znášaš vpichy, to moze bolieť, po umrtveni cítiš uz len tlak, a potom ťa to boli až ako sa ti do toho zas vrati cit, taká pooperacna bolesť...good luck
A skôr dostaneš rakovinu, ked je rizikove a nechas ho tam
ahoj, najskôr choď na kožné, tam ti vypíše lístok, potom s tým lístkom choď na chirurgiu, celé to odstránenie trvá max 10 minút, najskôr ti to niečím nastriekajú, potom ti miesto excízie lokálne umrtvia, to prvé pichnutie - umrtvenie, je kúsok bolestivé, ale fakt len kúsok ,počas zákroku už necítiš nič, potom ti to zašije a o pár dní prídeš vyberať stehy ak ti to teda nebudú robiť laserom, ja som prišiel o 10 dní,, záleží od veľkosti znamienka a či je tá oblasť priveľmi namáhaná, žiadna rakovina ti nehrozí, to je mýtus rakovina ti skôr hrozí keď si ho necháš a náhodou sa to zvrhne na malígny melanóm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja sa už tiež chystám strašne dlho na to, už musím ísť...len mi to nikdy nevychádza ale mám jedno znamienko na bruchu a cca 5 na chrbte, takže by som si s tým už mala švihnúť...
A skôr dostaneš rakovinu, ked je rizikove a nechas ho tam
2. bolí chirurgicky, laserom ani nie
3. nie nehrozí
Nemalo by ti hroziť nič, ak ti to odstránia dobre (napr. tekutým dusíkom)
Ale závisí aj od veľkosti