To ze to tu napises nic neriesi , neviem ci hladas spriaznenu dusu ktora zazila nieco podobne , alebo sa chces len postazovat (viem hrozne slovo v tvojom pripade) neupadaj do depresi , zacni racionalne zmyslat a ked sa nedoakzes z toho dostat sama existuje odborna pomoc ... viac k tomu nemam co povedat..
chlapci - zhrniem to. vy si myslíte, že babe pri takejto skúsenosti pomože psychológ? tak to je pekná kravina. spraví z vás idiota a úplnú chuderu. bude sa cítit ovela horšie ako predtým. nie každý psycholog sa dokáže vcítit do kože svojho pacienta a už vobec nie mu pomoct.
baby - áno, je to z mojej vlastnej skúsenosti. myslím, že máte pravdu, ak si myslíte, že raz sa z toho dostanem. stalo sa mi to v šestnástich a odvtedy mám toho vela za sebou. útek z domu, pátranie polície, sociálky, ale to nič nevyrieši. ak priatelia nepodržia, je všetko v kely.
keby si bola plnoletá, tak by som ti radila nájsť prácu a vlastné bývanie, kde si pomaly vybuduješ vlastný život... keď máš menej ako osemnásť ťažko ti môžem poradiť...jedine to chce čas... ale úplne na niečo také nikdy nezabudneš, lebo je to až moc silný zážitok.. je mi to ľúto, čo sa ti stalo, nepriala by som to nikomu na svete...
odvtedy uplynuli už tri roky a mne sa podarilo znovu začat žit. lenže mne sa asi lepí smola na paty. zalúbila som sa, naučila som sa žit a ked už som myslela, že bude všetko ok, stratila som to najcennejšie čo som mala.
zaleži aj od psychickeho rozpolozenia dievčata ktore znasilnia.
Zhodou okolnosti moju staršiu sestru 3roky dozadu znasilnil chalan po opekačke- kamarat ! Opity kamarat.......Sestra sa s tym obdivuhodne zmierlia.Proste si uvedomila ,že po svete chodia aj takyto sviniari, a netreba vsetkych chlapov hadzat do jedneho vreca...spociatku na sex ani nemala chut, ale neskor sa mi sama zverila ,že p osexualnej stranke sa vztah s jej priatelom vratil do povodnych kolaji
Ale kebyze ma fikne niekto z rodiny tak sa asi zabijem...fakt
takto som sa to skúsila riešit, ale ked mi to nevyšlo, pochopila som, že to nemožem urobit. preto som sa zamerala na pomoc iným, ked ju mne nikto neponúkol. existuju mnohí ludia, ktorým sa pomoc zíde a myslím, že som našla nový zmysel života
tak mas moj velký obdiv...vies kazdy prezil svoje a nikoho zivot nebol ruzovy..ani ten moj ale to co si prezila, je skutocne na psyxyku... casom sa z toho dostanes ako vravis aj ked urcite ostane nieco navzdy... veľa šťastia... si silna drž sa
č. 19 - to čo si napísala pod týmto číslom ma dostalo a poviem ti, že za toto si zaslúžiš veľký obdiv... ...držím ti palce, aby toto pomáhanie aj tebe niečo dal
keby mna niekto znasilnil, isto nemam potrebu riesit to verejne a uz vobec nie na fore, kde sa objavuju stovky infantilnych blbcov, ktori nemaju ani sajnu o tom, aka je psychika zeny v "normalnom" rozpolozeni, nieto este po znasilneni. kto nezazil, nepochopi...
25. Háčik je v tom, že ja sa nemám s kým porozprávat. ked sa mi to stalo, nemala som ešte ani šestnást a skoro som sa zabila. vtedy ma zachránil jeden úžasný chalan, volal sa Marek. bol to človek ktorý ma podržal a chápal ma.
milovala som ho a hoci dovtedy som brala život ako velkú bolest, teraz ho možem brat ako niečo čo je proti mne.
znásilnenie, to sa mi oproti tomu dalšiemu teraz zdá hračka.
s markom sme spolu začali chodit a potom sme sa tešili ako sa vezmeme. čakali sme bábatko.
lenže raz večer sme šli na oslavu narodenín jeho babky a jeden opitý chlap do nás v zákrute v plnej rýchlosti napálil. posledné slová čo mi Marek povedal, lúbim ta a dám na teba pozor. lenže ja som už potom nedokázala žit. zabil sa tri týždne pred svadbou a ešte som prišla aj o alexa, nášho ešte nenarodeného chlapčeka. myslím že si nevieš predstavit aký je to pocit byt sám
človek nemá na výber. život aký prežil už nezmení ale môže zmeniť smer akým sa bude uberať. a ja som ho zmenila. mám priateľa, nádherného synčeka a žijem svoj život. na mareka a alexa nikdy nezabudnem, ale už mám nový dôvod žiť. ďakujem všetkým, ktorí mi tu pomohli a dodali mi odvahu. máte to u mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
:'
Ale vsetko je len "keby" takze whatever
baby - áno, je to z mojej vlastnej skúsenosti. myslím, že máte pravdu, ak si myslíte, že raz sa z toho dostanem. stalo sa mi to v šestnástich a odvtedy mám toho vela za sebou. útek z domu, pátranie polície, sociálky, ale to nič nevyrieši. ak priatelia nepodržia, je všetko v kely.
Zhodou okolnosti moju staršiu sestru 3roky dozadu znasilnil chalan po opekačke- kamarat ! Opity kamarat.......Sestra sa s tym obdivuhodne zmierlia.Proste si uvedomila ,že po svete chodia aj takyto sviniari, a netreba vsetkych chlapov hadzat do jedneho vreca...spociatku na sex ani nemala chut, ale neskor sa mi sama zverila ,že p osexualnej stranke sa vztah s jej priatelom vratil do povodnych kolaji
Ale kebyze ma fikne niekto z rodiny tak sa asi zabijem...fakt
A je to nieco hrozne , Anjelik drz sa.
Ja si ani neviem predstavit, ze by som sa z toho niekedy dostala. Raz ma len prenasledoval jeden uchylak a to mi uplne stacilo.
Ale zial ty to uz nemozes zmenit
Uprimne ti prajem vela, vela sily, dufam, ze raz budes stastna.
A je naozaj obdivuhodne, ze po tom vsetkom, co si zazila este pomahas inym, ja osobne by som asi znenavidela cely svet.
milovala som ho a hoci dovtedy som brala život ako velkú bolest, teraz ho možem brat ako niečo čo je proti mne.
znásilnenie, to sa mi oproti tomu dalšiemu teraz zdá hračka.
s markom sme spolu začali chodit a potom sme sa tešili ako sa vezmeme. čakali sme bábatko.
lenže raz večer sme šli na oslavu narodenín jeho babky a jeden opitý chlap do nás v zákrute v plnej rýchlosti napálil. posledné slová čo mi Marek povedal, lúbim ta a dám na teba pozor. lenže ja som už potom nedokázala žit. zabil sa tri týždne pred svadbou a ešte som prišla aj o alexa, nášho ešte nenarodeného chlapčeka. myslím že si nevieš predstavit aký je to pocit byt sám