Ahojtee...Potrebujem poradit nejaky overeny pripravok ktory zregeneruje vlasy..Mam ich znicene. Aj ked neviem preco lebo si ich zehlim asi tak raz do mesiaca. Viete mi nieco poradit?
mooja, kým len to, buď rada ja mám brutále husté vlasy, také rozcuchané alebo čo, pri končekoch suché, pri korienkoch mastné, hrozné jednoducho musím ich žehliť takmer každý deň :/
@ancici15 - rozštiepené konce už podľa mňa nezacelí nič - daj si ich odstrihnúť.... a na suché, krepovité vlasy začni používať hydratačné masky a balzamy
alebo jednoduchý trik - votri si do nich trošku olivového oleja, potom spláchni - budú hebké a jemné
to je ti tazko poradit nejaky pripravok, kazdemu je iny sampon dobry, takze len skusaj a hladaj. Ale tak napr. brezovy možeš skusiť, ten sice chlpí vlasy ale pomaha.
A inak je doležita aj strava - takže viac zeleninky, ovocia a hektolitre vody.
keď sú rozštiepené,tak len si to daj odstrihnúť,to už nezmeníš.a napríklad ja používam elseve total repair - šampón,maska,kondicioner a sprej.a mám oveľa lepšie vlasy.vyzerajú zdravšie,sú lesklejšie...ale to ovšem záleží od toho,aké máš vlasy.
konce už nič nezachráni... ale ten zvyšok, maska:olivový olej,vajce, med , zabaľ si hlavu do nejakého sáčku a potom to uteráka proste aby to bolo v teple, nechaj kľudne aj celú noc po prvom raze žiadne zázrazky ale keď si ju budeš dávať každý týždeň pomáha to
@loollindussiq ohh toto musis mat strasne brutalne ! ja mam take iste vlasy..huste a kucerave...a k tomu suche a rozstiepene konce....tak si ich kazdy den takmer zehlim ...ale dam sa podstrihnut...
Jedine ostrihat. Pretoze konceky sa ti nemozu len tak zo dna na den upravit. Daj si z nich ostrihat a potom pridu na rad olejceky, masky a ine kremiky. Ja som sa uz poucila. Zehlila som si vlasy kazdy den a ani neviem naco. Teraz si zehlim len po umyti, ani si nefenujem a vydrzia mi do dalsieho umytia. Vyzehlim si len obcas viackrat od umytia, napriklad ked idem na diskoteku alebo podobne. A davam si nane vkuse nejake olejceky aby som si ich udrzala take pekne. A inak, ked sa ostrihas, rychlejsie ti narastu opat do povodnej dlzky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
alebo jednoduchý trik - votri si do nich trošku olivového oleja, potom spláchni - budú hebké a jemné
A inak je doležita aj strava - takže viac zeleninky, ovocia a hektolitre vody.
» www.google.com/imgres?imgurl=h...
» www.birdz.sk/webka/mielikki/...
ale vyskúšať môžeš