pozri sa na to z druhej strany... keby si sa ty vybral niekam hocikde kde to nepoznáš a zablúdil si a mal by niekto na teba nervy? minca má dve strany nezabúdaj
@loveistheanswer hocikde nepôjdem, kde to nepoznám a nie ešte do Tatier v tomto počasí, sú asi jebnutí keď sa tam trepú, ja by som si zobral sprievodcu, a tie náklady na záchranne akcie idú aj z tvojích dané ak už pracuješ.........nemyslíš, nezabúdaj že to stoji prachy........
@jaro1991 s tebov sa nejdem vadiť, lebo si z Pezinka a ten milujem, je tam dobre vínko a .........
@v3nty nejdem ťa škaredo nazývať, určite si toho užiješ., ale čo je to za cestovný ruch teda, keď tam ludia zabludia a nerobia sa žiadne opatrenia. tí debili sú tak lakomi, že si ani horského sprievodcu nezoberu, lebo nemaju na to prachy, tak aký turistický ruch = peniaze?.......filip
@sarah_whiteflower to by si chcela vedieť, ale to je naše tajomstvo pani učiteľka...filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
- Dávaj bacha. Teraz stačí slovo po česky a jebne to na nás.
Hlavne, že si strašne múdry
@jaro1991 s tebov sa nejdem vadiť, lebo si z Pezinka a ten milujem, je tam dobre vínko a .........
@pubertslatinocelni stači keď ti pekní zachranári pridu niekde za mňou do
baru a nie kdesi do p.če na Tatranský štít.......
@belzeboss .....
@drejka jedine spolu.........
filip
@drejka neviem, neviem či by si ma nekopla volakde, som strašne rozmaznané, nevyspytateľné decko a leziem na nervy kde komu.......filip
@tommyhot zachranárov obdivujem, že nasadzujú životy kvôli takým sprostým jebákom, že sa niekde trepú v takom počasí.....
filip
aj keď vtipy o českých turistoch mám celkom rád je to ako z vtipmi o blondínkach.
vsak chorvacko alpy atd vsak oni žijú iba z toho ked sem budu chodit lepsie pre nás viacnasobne sa nám to vráti ....
šak ak sa cech alebo poliak nepoistý a pojdu zanim zachranary tak si to caluje sám ....
A ak sa poistí tak to plati poistovna
@zajko prosím ťa prebuď sa, inak ťa prebudí život sám a to bude pekelne bolieť
@sarah_whiteflower to by si chcela vedieť, ale to je naše tajomstvo pani učiteľka...filip