Ved ja som tiez kukal ze ci jej to nejeb* Dufam ze nie lebo nechcem si dojebat buducnost kvoli mojej hlupej nerozvaznosti....lebo znamky z predmetov mam najhorsie trojku z matiky a to som za zdravotnej cize pass
@bunny48 Trošku drsné dať za jednu fotku (i keď možno s patričným komentárom) trojku zo správania.
Na prihlášku sa známka zo správania nepíše. Niektoré VŠ však požadujú kópie vysvedčení za jednotlivé roky štúdia, niektorým zase stačí len maturitné vysvedčenie. Osobne poznám chalana, ktorý mal dvojku zo správania na strednej a už je šťastným držiteľom magisterského diplomu.
na konci 4 tého ročníku som mal 3 + podmienečné vylúčenie, predošlý ročník tuším 2, vlastne ani jeden ročník som neprešiel s čistým správaním...a na školu ma vzali bez problémov...tohto by som sa vôbec nebál...
clovece, aj moj brat za toto iste dostal trojku... a este aj policajti za nim prisli do skoly, ze ako sa opoazil zavesit fotku ucitelky na fb... pritom na miesto jej hlavy tam bol meme face tak dost polemizujuce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale ono je to podľa mňa jedno , skôr na stredné školy berú do úvahy známky so správania .
Na prihlášku sa známka zo správania nepíše. Niektoré VŠ však požadujú kópie vysvedčení za jednotlivé roky štúdia, niektorým zase stačí len maturitné vysvedčenie. Osobne poznám chalana, ktorý mal dvojku zo správania na strednej a už je šťastným držiteľom magisterského diplomu.