@weeman Doriti . No, ja nie som až tak duchovne založená. Len som mala potrebu poukázať na druhú stránku veci a za ďalšie nemám potrebu nikomu verejne uvádzať stav môjho hmatateľného majetku.
som POMERNE bohaty... ked vezmem do uvahy vsetkych obyvatelov zeme, tak som asi dost jasne v tej bohatsej polovicke (cela afrika, juzna amerika, azia, atd...) takze som pomerne bohaty
mam strechu nad hlavou..hladom trpim len kvoli vlastnej lenivosti..zijem v pohodli.. ziadny luxus ani nic navyse.. proste solidny priemer.. vreckove nedostavam =D
mozem si dovolit prakticky vsetko co chcem, no minam s rozumom. Viem, ze som tie peniaze nedostala zadarmo, moji rodicia detto (zatial som este nesebestacna). Vela penazi=vela driny.
Samozrejme ze si i ja niekedy viem riadne vyhodit z kopytka
hihi nevem ci sa tro hodi..ale odznova sa mi to pisat nechce tak pls si dajte hore vyhladat slovo Vreckové a je to forum presne siedme zhora..uplne naspodku je moj pribeh....lol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nie sme nejaki bohati, ale este nikdy mi rodicia nepovedali ze si nieco nemozeme dovolit
Samozrejme ze si i ja niekedy viem riadne vyhodit z kopytka