treba spomalit, zabocit ku krajnici, prejst este zo 10 metrov za stopara, ten sa rozbehne k autu a ked je uz pri vas a vy skoro stojite pridat plyn a zaradit sa naspat do pruhu
@mezomus ale zas má pravdu, v dnešnom svete treba byť opatrný...
@aguri500 treba pištol do kastlíku vo dverách pri vodičovi, a hneď má človek lepší pocit, nie len kvôli stopárom ale nikdy nevieš čo ti pribehne k autu...
@aguri500 no, ked mas rocny zisk 100 klackov, tak je, ale stop je vacsia sranda a je zadarmo
ale netreba to brat hentak... ved si zober vzorku z poslednych 10 rokov, ze kolko vrazd sa stalo pri stopovani, tak neviem ci tam jedna bude a aj to ze sofer zrusil nejaku stoparku.
@mezomus neviem kolko sa stalo vrazd pri stopovanie ale napr. par taxikarov zabitych bolo ...ja viem je to ich praca a neberu stoparov co sa chcu vozit zadarmo ale je to podobne...
ako konkrétne by vám pri napadnutí stopárom pomohol nožík alebo pištoľ v kastlíku pred SPOLUJAZDCOM
btw ja nosím v priehradke pri radiacej páke teleskopický obušok ale to skôr na riešenie krízových situácií okolo auta, treba si rozmyslieť koho pustíte dnu..
@stodvacinkar napísal som: "treba pištol do kastlíku vo dverách pri vodičovi" - na vodičových dverách je vybranie, na automapy a somariny... Naprv treba PREČÍTAŤ až potom robiť MACHRA.
Takže keď idem niekam s rodičmi berieme, sama som stopárka takže viem čo to je, a stopári nie sú zlý ľudia potrebujú sa len niekam dostať.... a ja stopujme lebo fakt tie peniaze nemám..... a nejde o to že ich prepijem alebo niečo, proste nemáme.... odsudzovať stopárov a robiť si z nich piču je úbohé
@stodvacinkar význam slova kastlík: schránka, přihrádka, bednička, skřínka... Ako inak to mám nazvať? Diera vo dverách? Alebo čo? Neviem čo sa snažíš obhájiť, normálne povedz, že si proste chcel robiť frajera a poriadne si si to neprečítal, a môžme skončiť toto naťahovanie o totálnej kravine.
@weeman uznávam, že som si poriadne neprečítal príspevok ale kastlík, je tá vecička pred spolujazdcom čo má dvierka...otvorené "diery" na odkladanie vecí sa volajú priehradky a nepotrebuješ na to ani český výkladový slovník
podla mna celkovo stopovanie je skvela vec a da sa o tom od jedneho cecha ktory tak presiel cely svet precitat 5 knih ja som sa aj inspiroval na stopovani je skvele to ze clovek je stale v neistote a o to viac ho prekvapi nejaka necakana udalost ako to napr. u mna ze ma raz vzal jeden top manager na nabúúšenej audi a šli sme cez 220 ako nahle som suhlasil že mi rýchla jazda nevadí, ´dalej je skvelé an tom to že ked niekto sa trosku da do poriadku tak mu zastane auto hocikde a vezme ho hocikam poliaci maju napr. aj taky zavod ze kto sa dostane stopovanim do pariža čo najrychlejšie a je to fakt zabava, a v nemecku holandsku a tychto bohatych krajinach je bezne ze vas odvedzie aj BMW X6 a rozde auta s cenou presahujucou 80 000 eur a je ti ich tam ako maku ... cize ked clovek tuzi povozit sa aspon na sedalde spolujazdca na skvelom aute nech skusi ked bude mat cas stopovanie a urcite bude prekvapeny co vsetko zazije ja hovorim ze jeden zo sto stopov ktory clovek zazije je velmi vynimocny a na ten sa da spominat cely zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja som ich pobral viacero. dokonca aj takych, co som si nadaval, ze to komu som zastavil(taky velky a pripity), ale vzdy v pohode a super
@aguri500 treba pištol do kastlíku vo dverách pri vodičovi, a hneď má človek lepší pocit, nie len kvôli stopárom ale nikdy nevieš čo ti pribehne k autu...
ale netreba to brat hentak... ved si zober vzorku z poslednych 10 rokov, ze kolko vrazd sa stalo pri stopovani, tak neviem ci tam jedna bude a aj to ze sofer zrusil nejaku stoparku.
no mňa, ako stopára, spolu s kamoškami zobrali už viackrát.
suhlasim s @weeman nozik v strednej priehradke to isti kua zase prezradzam intimnosti!
btw ja nosím v priehradke pri radiacej páke teleskopický obušok ale to skôr na riešenie krízových situácií okolo auta, treba si rozmyslieť koho pustíte dnu..
a vy mate obaja 3litre benzinove, tak u vas staci dupacka na plyn
ironické bolo na tom to že ked som ho vzala mi dohováral celú cestu nech neberiem stopárov že je to nebezpečné
a vlastne som od vtedy ani nevzala