Pocuva niekto tuto "pop-rockovu" kapelu? Su dost znamy a rozbiehaju sa, ja ich zboznujem. Su umna na prvom mieste ci zo slovenskej alebo svetovej hudby. Ak ich niekto pozna, co na nich hovorite? Dve skladby mam aj priamo na zaciatku webky v youtube videac
hej hej, dosť často sa na nich smejem. chlapci v rovných šiltoch a s tunelmi odrastení na Blinku a Iné kafe, hudobne nezaujímaví, nevýrazný vokál, texty také, ako má každá druhá kvázipunková kapela, naživo je to jedna veľká falošná nezohraná katastrofa. videla som ich dvakrát a neviem, ktoré bolo horšie.
akože kludne mi nadávajte, ale to fakt už Borra je lepšia, než oni. aj teraz som si to pustila, a stále mám pocit, že "ty kokoooos, toto som už niekde počula".
jediná kapela u nás, ktorá hrá takýto divný adolescentný rock počúvateľne je Horská chata alebo aj Borra má dosť potenciál, vďaka tej speváčke a tomu, že sa hudobne trochu hecli.
@transplantovana - tak to neviem kde si ich ty videla na živo, ale ja som videla a počula hrať na živo a teda hrali dosť kvalitne a to myslím úplne vážne, vôbec neboli rozladení, aj spev bol skoro nerozoznatelný od albumu a nie nie som hluchá, no áno ale zase tie texty niektoré nie je to až také výnimočné, ale mne sa to páči, ale zas žeby boli najlepši na SR alebo na svete, to zas ne, to "trošku" prehnalo dievča
@transplantovana ja som ich teda nepocul nazivo este, kedze do Kosic sa zatial nedostavili, ale existuje youtube a tam su live videa z koncertov, no nepocul som nejake sra*ky...
@musee omylom som klikol namiesto Hudba na Humor a neviem, asi sa to uz neda zmenit...
@dieromantic vravim, ze pre mna su najlepsi mam rad ich texty, hudbu, hlas...
@fallentinha - no tak vieš ale videá z live koncertov sú nekvalitné, ale to sú videá, čo natáčajú amatéri a s nekvalitnými kamerami, tak ja som v Nr ich videla , to bolo tuším na oktoberfeste, zadarmo to bolo a nato aká mladá to je skupina, tak to bolo dosť kvalitné, lebo teda zažila som kadejaké kapely, čo už roky spolu hrajú a nevedia sa ani naladiť poriadne
@dieromantic napríklad minulý rok u nás v klube. a bolo to vyslovene zlé. nejde o to, že spev naživo je nerozoznateľný od albumu. ide o to, že ten vokál je nevýrazný a keďže majú texty akoby preložili Simple plan, ten vokál zaniká ešte viac.
nepovedala som, že boli rozladení, povedala som, že boli nezladení, a to je rozdiel. proste mi vtedy na pódiu prišli úplne stratení.
mne sa proste nepáčia a ten boom okolo nich ma dosť vytáča, pretože na ich tvorbe nevidím jednu jedinú výnimočnú vec. máme oveľa lepšie kapely, než sú oni.
@transplantovana - práveže ja ked som ich videla, tak vokály mali zvlásť dobré
tak nejde o to, kolko kapiel je lepších, ja som skor prekvapená že sú takí známy, lebo som nemala pocit žeby ich nejako vela ludí poznalo, proste nevidím nič zlé natom, že sa im podarilo nejako presadiť a zaujať velké množstvo ludí, nato akí sú dosť mladí a nemyslím teda že hrajú nekvalitne, a to závisí aj od zvukára, a v malých kluboch teda viem že s týmto býva problém, ja čo som bola na tom koncerte, bolo to vonku na velkom podiu a teda možno aj preto to malo lepší zvuk
@dieromantic keď si myslíš, že nejde o to, koľko kapiel je lepších a že ich spevák má hlas na to, aby bol dominantným hlasom v kapele, myslím, že tu by sa naša debata mala zastaviť
ak si myslíš, že budúcnosťou slovenskej hudby majú byť priemerné kapely, ktoré ničím nevynikajú, nikdy sa nezhodneme.
@transplantovana - to si nemyslím, ale proste iba začínajú a nemusia byť hned svetový, len som myslela, že rpečo nedať šancu novej mladej kapele a to že nie sú svetový a sú len priemerný neznamená žeby ich nemali ludia počúvať, vieš niektorým sa to páči iným nie, neexistuje kapela, ktorá by sa páčila alebo nepáčila úplne všetkým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a podoba sa mi to na ine kafe taka oddychova hudba...ale nejak ma to nelaka stahovat....
akože kludne mi nadávajte, ale to fakt už Borra je lepšia, než oni. aj teraz som si to pustila, a stále mám pocit, že "ty kokoooos, toto som už niekde počula".
jediná kapela u nás, ktorá hrá takýto divný adolescentný rock počúvateľne je Horská chata alebo aj Borra má dosť potenciál, vďaka tej speváčke a tomu, že sa hudobne trochu hecli.
Ja ich mám samozrejme rada!
@transplantovana - tak to neviem kde si ich ty videla na živo, ale ja som videla a počula hrať na živo a teda hrali dosť kvalitne a to myslím úplne vážne, vôbec neboli rozladení, aj spev bol skoro nerozoznatelný od albumu a nie nie som hluchá, no áno ale zase tie texty niektoré nie je to až také výnimočné, ale mne sa to páči, ale zas žeby boli najlepši na SR alebo na svete, to zas ne, to "trošku" prehnalo dievča
@musee omylom som klikol namiesto Hudba na Humor a neviem, asi sa to uz neda zmenit...
@dieromantic vravim, ze pre mna su najlepsi mam rad ich texty, hudbu, hlas...
nepovedala som, že boli rozladení, povedala som, že boli nezladení, a to je rozdiel. proste mi vtedy na pódiu prišli úplne stratení.
mne sa proste nepáčia a ten boom okolo nich ma dosť vytáča, pretože na ich tvorbe nevidím jednu jedinú výnimočnú vec. máme oveľa lepšie kapely, než sú oni.
a @fallentinha slovo sračky si použila ty, nie ja
tak nejde o to, kolko kapiel je lepších, ja som skor prekvapená že sú takí známy, lebo som nemala pocit žeby ich nejako vela ludí poznalo, proste nevidím nič zlé natom, že sa im podarilo nejako presadiť a zaujať velké množstvo ludí, nato akí sú dosť mladí a nemyslím teda že hrajú nekvalitne, a to závisí aj od zvukára, a v malých kluboch teda viem že s týmto býva problém, ja čo som bola na tom koncerte, bolo to vonku na velkom podiu a teda možno aj preto to malo lepší zvuk
ak si myslíš, že budúcnosťou slovenskej hudby majú byť priemerné kapely, ktoré ničím nevynikajú, nikdy sa nezhodneme.