Zoči Voči je proste dobré.. a čo nech si to aj tí 13ročný počúvajú kedysi 13 počuvali hip hop a pozrime sa čo z nich z nich vyrástlo žiju si ulicou rifle skoro na kolenách
poznam, mam albumy, nepocuvam, nejdem na festyval... btw ten michal zitnansky je zevraj hrozne namysleny, aspon tak mi vravel kamos ktory ho stretol raz na RFP
su super maju vela fanusikov a podla mna by hateri nemali byt proste ked sa nieco nepaci tak na to nekydam .. niekomu sa paci aj hannah montana ale preto nanho kydat nebudem .. ZOCI VOCI su ako pre mnohych aj pre mna SUPER a POGOVANIE BEST!.
.... poznáme... pamätám si časy keď to bola skromná kapela, robili strašnú šou v kluboch ale teraz... neporovnateľné. ale som si istá, že by sa mladším ľuďom páčili viac keby ich zažili trochu skorej, keď ešte hrali ten svoj kvázi punk a začínali s tým jemným hc.
nepočúvam ale vypočujem si keď niekde hrajú s inými kapelami a výlučne na nich sa rozhodne neteším. je to také novodobé drnejšie ine kafe, keby som mala 13 tak určite šaliem.
poznam, nepocuvam, nemusim styl hudby... bol som raz na ich koncerte, ale to tiez len preto, ze mali spolu s kamaratovou skupinou Alternatiwe koncert v Kosickom Collosseu...
a ked chces vediet co na nich vravim: Na moj vkus prilis jednoducha hudba... 3 akordy dookola (dobre, troska mozno krivdim , basova linka prinajmensom nezazivna... a nie prave vyrazny spev... jediny kto ma fakt robotu je bubennik... tot moj nazor...
teraz idem na jeden koncert a úplne ma sere že sú tam =D podla mňa sú slabším odvarom INé kafé. ani tých nemusím ale treba uznať že na naše pomery boli oni 1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
"festival"(ach)
A že festyval
Asi 3 pesníčky mám, že moc rada!
nepočúvam ale vypočujem si keď niekde hrajú s inými kapelami a výlučne na nich sa rozhodne neteším. je to také novodobé drnejšie ine kafe, keby som mala 13 tak určite šaliem.
Presne tak ! Táto doba čo sa týka hudby je Hudobný pád na hubu !!!!
a ked chces vediet co na nich vravim: Na moj vkus prilis jednoducha hudba... 3 akordy dookola (dobre, troska mozno krivdim , basova linka prinajmensom nezazivna... a nie prave vyrazny spev... jediny kto ma fakt robotu je bubennik... tot moj nazor...
wow, nezvyknem už ľudí dojebávať za gramatiku, ale toto mi vypichlo oko a vytlačilo mozog cez ucho
naposledy minulý piatok a skončilo to veľkým trapasom keď sa hrali na "hviezdy" a snažili sa byť vtipní
strašné sračky hrajú
Najbližšie ich budem počuť na Amfik feste ale tam idem jednoducho preto, lebo je to amfik fest
teraz idem na jeden koncert a úplne ma sere že sú tam =D podla mňa sú slabším odvarom INé kafé. ani tých nemusím ale treba uznať že na naše pomery boli oni 1
a hlavne sa mi nepáči hlas toho speváka