Čo si myslíte o nezodpovedných ľuďoch? Myslíte si, že zodpovednosť patrí medzi dôležité vlastnosti a ľudia, ktorí sú zodpovední toho v živote viac dosiahnú? Poslednou dobou mi viacerí ľudia vytýkajú, že som (extrémne) nezodpovedná(ide skôr o to, že viacer
samozrejme. zodpovednost je podla mna jeden zo zakladnych znakov vyspelosti a ja k tejto vlastnosti vyslovene inklinujem a ocakavam ju aj od inych. a v tom je vacsinou kamen urazu.
@motylik141 chápem ťa, mám to tak občas podobne, musíš sa proste naučiť hovoriť nie, určiť si priority, čo je na prvom mieste... máš právo povedať áno, aj nie
ono zodpovednych ludi kritizuju nezodpovedni ludia a nezodpovednych zodpovedni. najradsej mam, ked ma nezodpovedny kolega kritizuje dovtedy, az sa mu podvodlim a potom nas oboch skritizuje sef.
ja som dost nezodpovedny, ale dufam, ze vacsina ludi je na to proste este zvyknuta. niekedy to clvoeka aj naserie, ze aky je kar stale, ale potom zase do toho "vletim"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
zodpovednost voci vlastnemu relativne prisposobivemu "kodexu" pokladam za dolezitejsiu nez napr. voci konvenciam a ocakavaniam ostatnych (biol. rodina, spolocnost etc.)
inak ale napodobne, pretoze som doposial len zriedkakedy vedel povedat niekomu nie
ale tak ja budem asi decko dost dlho