asi som rozmaznany, ale kavu ktora vychladla este vypijem, ale ak je starsia ako hodinu - dve by som jednoznacne vylial.. co sa nestava, lebo kavu vzdy vypijem este horucu..
@patrixo jj veď mne to tiež prišlo čudné. Čerstvú studenú by som neriešil, ale už staršiu alebo nebodaj zo včera... Ale tak preto som sa tu pýtal, lebo ja som v gastronómii dosť ovplyvniteľný
@sasi2680 ja raz tak raz tak, preto som bol nerozhodný. Dal som si teda do zvyšku mlieko, a keďže išlo o starú kávu, dal som mlieko, čo bolo pár dní otvorené. Nech nemá káva pocit menejcennosti
No nudza napriklad taka, ze by som bola na chate povedzme na 4dni a v prvy den si donesiem kavu ktoru celu nevypijem a je to jedina kava ku ktorej sa do konca pobytu dostanem. Tak by som si ju na dalsi den ohriala. Ale inak nie, fakt nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
(možno som barbar, ale kofeín je kofeín )
Nenúťte ma rozhodnúť sa sám za seba!!
dala by som si
teda podĺa momentálnej chute a nálady, ale studenú kávu s mliekom máš už takmer ako ľadovú kávu!
Darmo, vzor dub je mocný čarodej, podľahol som jeho kuzlu