@tancika presne ... alebo keď budú proti dveám (otvoreným) bežať ... teda .. pohybovať sa, tak prídu k dverám a z vnútra im zavriem a rozbijem im .. to čo sa na zombie bude dať rozbiť
@tancika No ale to nebude len tak obyčajný gauč ... to bude vystreľovací gauč ono to bude mať akoby katapulty, že matrace zostanú na mieste a zombie to napíklad odstrelí hlavu, keď sa budú nakláňať pre návnadu ... návnadu môže byť trebárs @66janica6
@tancika to by bol gauč, čo ? samotný James Blond by ti ho závidel
@nathalicatko jéj, tak ty budš mať taký upgrade na radiátori, že bude šíriť radiáciu, ktorá rozleptáva zombie a len ľudia, ktorí niesú nakazení sú odolní
@delegatka Hmm.. takže máme priesta, aj mága, ja budem asi rogun a @atifunebracka s @mm47 budú warriori ... @tanicka môže byť hunter xD ou a ešte @purenarcissism bude archer, bude vrhať CDčka ... (nie, nie som gamebler xD)
tak najblizsie po mojej lavej ruke je pohar , zapalovac , cigarety a ceruzka takze zombikom asi vadi ohen a mozno ked im prepchnem srdce ceruzkou tak skapu alebo im jebnem pohar o hlavu alebo ponukem cigarety a potom sa somnou skamaratia
@akoto22 inac zhulit niekoho na smrt by my trvalo vecnost nie to este zhulit na smrt uz mrtveho (aj ked sa neda zhulit na smrt-no bol by tak zhuleny ze by si myslel ze je mrtvy )
jaj no jasne ze sa neda zhulit na smrt asi som nebol pris zmysloch ked som to pisal _:d ale zas na druhu stranu co ty vise mozno zombici z pre nas blahodarnych vyparov kapú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
139 komentov
to bude masaker
@nathalicatko jéj, tak ty budš mať taký upgrade na radiátori, že bude šíriť radiáciu, ktorá rozleptáva zombie a len ľudia, ktorí niesú nakazení sú odolní
Ani neviem co by som si vybral , tolko fajn veciciek tu mame , asi moj noz.
(ale vzhľadom na jeho personifikáciu by ma pred Zombie ubránil... či skôr ona jeho predo mnou )
tak ja sa s vami asi v mestečku zachránených nestretnem =D
karbobruska hned vedla kudla a trochu dalej boxer
"CHOKE ZOMBIE, CHOKE!!!"