je hrozne ak niekomu zomrie a navzdy odide blizka osoba ale ak chcete o tom popisat kludne...sama som to prezila je to velka bolest a zivot je niekedy nespravodlivy dost myslim si...
hej aj mne zomrel kamos z detstva...asi pre rokom a tjez mi to nexceli povedat..az babka sa raz preriekla...byval daleko a nestretavalli sme sa casto..ale v detstve sme sa videli kazdy den...nebola som ani na pohrebe ....a odvtedy stale niekto v mojom okoli zomiera..nezasahuje to priamo mna ale mojix blizkyx kamosov...napr na vianoce zomrel mojej naj kamoske otec...potom mojmu super kamosovi priatelka...zase men akmos...je to hrozne ....nemozme ale zanevriet so spomienkami ale pokracovat v zivote oni by si to tak zelali
ahojky Rocsi no to mi je moc moc luto...a az ked sa to neskor dozvies to je blbe to mali hned povedat a ist aspon na posludnu rozlucku..nie si jediny ja uz sa bojim co ked niekto zas...a stale si kladiem otazky okolo toho a rozmyslam...pretoze v mojom okli tiez niekto zomiera ale stale my uz s naj kamosku sa nad tym pozastavujeme..teraz v pond.spoluizacke ocino zomrel,kamaratke babka,kamamratovi brat a nakonec mne ex priatel..zivot je niekedy dost kruty ano musime pokracovat v zivote nic ine nam neostava bohuzial...
mne zomrel pred rokom dedenko,bol mi ako otec,kedze som ineho nemala...stale mi chyba,ale velmi sa pred smrtou trapil,je mu lepsie,ale mna to stale boli...
Tominka ahooj.moc ma to mrzi ..chapem ta musi to riadne boliet a este ked si ho brala ako ocka a bola si na nho citovo naviazana..jasne ze mu je lepsie choroby si nevyberame,no ale vzdy to schytaju nevinny ludia..a stale sa pytam preco to tak musi byt..musime sa stym naucit zit raz vsetci odideme ..drz sa moja
ahoj weronkaaaa dakujem a inak som baba a ja soms a z toho dostala....je mi to luto a stale ma to boli....ale treba sa s ytm naucit zit ....este xcem spomenut jedneho mojho kamarata ktory tjez zomrel....sposobil si top sice sam ked bol mlady ale potom pocase ked uz zomieral mu to doslo....ked bol mlady rezal sa...bol koli tomu aj na psyxiatrii....vyhodili ho z dopmu..a nikto mu nevedel pomoct...alebo nexcel..nevjem...pred smrtou sa ale este snazil zaxranit par zivotov a zanexat po sebe nieco...mozno ho zaxranil aj mne..aj ked vjem ze mna by kamis samu nenexali....boo to dobry xalan..poznala som ho len pol roka a len z netu ale vela som sa od neho naucila...od jeho sestry som s apotom dozvedela ze zomrel..mala som ho rada a dakujem mu...dufam ze vje ze jeho plan vysiel..ja si ho zapamatam navzdy ...bude v mojom srdci pozdravujem h
vsetkym prajem uprimnu sustrast...mne ani tak este nikto nezomrel v novembri prababka ale s nou som nemala taky vztah byvala daleko tak som s nou bola dost malo...ale strasne som plakala viem ze je to cudne ale este teraz ked si spomeniem v lete mi zomrel skrecok to som plakala strasne mooc...je to cudne ale ja som s nim mala taky zvlastny vztah...dokonca som sa s nim aj rozpravala a velmi mi chyba ale teraz mam hawinka tak je to us lepsie
mila rocsio-prepac potom som si vsimla ze si baba..to bude boliet stale hlavne ked si budes spominat .toho kamarata mi je moc luto..ved aj cez net spoznas cloveka a aj si zvyknes na nho viem o com hovorim ,tak nespoznate sa tak jak osobne ...ale tiez si clovek oblubi..si dobra babenka ,on to isto vie ako si ho mala rada...
ajoj zubnakefka"-dakujeme aj tebe uprimnu sustrast ..aj ked ste nemali taky vztah,boli hlavne to,ze ste sa nepoznali viac...ale bohuzial cas sa neda vratit keby sa tak dal..to chcu mnohy z nas...ale neni to smiesne aj na zvieratko ked si zvyknes boli ked odide ale nie tak jak ked clovek to je velky rozdiel...a mimochodom havinko,nbajlepsi priatel cloveka ten je pri tene ked je zle proste stale dokaze cloveka aj ukludnit je to len pes ale ti vela dokazu ,su to mudre zvieratka
dakujem velmi velmi a drzim palce aj tebe v zabudani..aj ked zabudnuty by sme nemali uplne,..len tak aby to nebolelo..a to s amne uz podaril teraz si uzivam zivot a som stastna prajem to aj vam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov