ako človek si život fakt pos*al ale ako spevák bude veľmi dlho nenahraditeľný. Nech bol aký bol ale svoju prezývku KING OF POP si fakt zaslúžil. Rest in Peace
Bol to Kráľ popu a mne je ho strašne ľúto, jeho hudba spôsobila revolúciu, proste je to smutné... V noci som tomu nechcela veriť, ale je to tak Rest in peace
ja som ho nikdy nejak nemala v laske ale proste cumim dnes uz asi dve hodiny na mtv a cnn a ct a neviem sa ubranit slzam.. je to urcite velka strata...
inak...nemám celkovo rada, keď niekto robí veľké haló okolo smrti nejakých celebrít...ja som mala jeho hudbu celkom rada...som sa na nej bavila...on mi bol ukradnutý, lebo ako bolo spomenuté robil zo seba debila... ale proste-koľko zomrelo len teraz za túto hodinu ľudí a nikto sa ani neobzrie...a zomrie jeden biely černoch a svet sa má zrútiť? proste..
@21 presne to si myslím..to že niekde na morave sa utopilo 11ľudí to nikoho nesre ale zomrie nejaká kopa plastu a šeci sú toho zasratí..akože ja nevravím že nebol dobrý spevak..niektoré pesničky má fakt dobré ale...
@aroga v Cechach zomrelo sedem ludi kvoli povodniam spravme o nich anketu Ale nie Jacksona som si vazil, aj led som ho velmi nepocuval, bude ho skoda, aj ked v poslednej dobe velmi nespieval ...
@aroga lenže ľudia ktorý teraz zomreli nepoložili základy modernej hudby, tie kroky a pesničky, to je proste originál a skvost ktorý sa u hocikoho nenájde. Nebol o nič viac ako my ale bol prínos pre hudbu, u mňa má svoje miesto ako spevák - legenda.
akoze ja tiez nepocuvam atky styl hudby..uz len kral"popu" ..ja pop nejak nemusím.. ja radsej ROCK ale aj tak pre vela ludi to bol velky prinos do popu..... RIP
Pre mňa bol už pár rokov mŕtvy... Nespieval, na verejnosti sa ukazoval občas, aj to celý zahalený... Takže to nejak neprežívam... Je to síce strata, ale čo už taký je život...
súhlasím michelangelo89 na svete je veľa dobrých a nenápadných ľudí, oveľa väčších ako je on, a nik to takto nepodáva. Mal peknú hudbu, áno zanchal po sebe čosi, dokázal veľa. ale...v podstate to bol nevyrovnaný človek, ved načo by mu bolo to všetko, to ako tie choré plastiky. No, česť jweho pamiatke, bola to jeho vec a jeho život, však si ho aj užil, tak načo ľutovať. Nie je horšie, ked zpmrie na rakovinu malé dieťa alebo matka opusteným deťom. Vzdať mu úctu to hej, ale preháäať to, to sa mi zdá už veľa.
@kokinka on nebol predstavitelom len popovej hudby
a ti, ktori ho neuctievate, radsej nepiste nic, ako tie sprostosti, co tu popisete, vobec neviete, co on musel prezivat v detstve, ako ho otec tyral atd, vlastne ani nemal detstvo, takze ho neodsudzujte, ked o nom nic neviete
@41 preto mal rad deti, elbo on bol vlastne po cely zivot dieta a preto im kupoval vselico, lebo on nemal detstvo, on nebol pedofil, neviem preco ho tak trebalo urazat, napriek tomu, kolko pomahal
Naväčší a najobdivuhodnejší muž planéty. Bol a navždy ostane hviezdou a ikonou. Kráľ popu! S veľkým srdcom a citom, obrovským talentom, o kt. sa podelil s celým svetom prostredníctvom svojej nezabudnuteľnej hudby, tanca, textov, hlasu a lásky...V živote si veľa vytrpel, už v detstve a aj v dospelosti, keď bol 2x falošne obvinený. Ako sa mohol cítiť, keď ho svet vinil za niečo tak strašné a on bol nevinný? Samotný chlapec, čo ho z toho obvinil sa až teraz po jeho smrti priznal, že si to celé vymyslel. A druhý súdny proces vyhral. Tak o čom? Je to obrovská strata pre umenie a aj pre celý svet. napriek tomu nám ostal obrovský dar: jeho hudba a umenie, jeho slová a činy. Neplytvám slovami chvály, lebo Michael si to zaslúži. Bol štedrý, láskavý, milujúci, talentovaný...Always in my heart!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Neviem čo ešte dodať...
verím že jeho muzika bola dobrá, ako osoba mi však totálne nesedel.
bol to skvely spevak a doplatil na svoj bohemsky zivot,som zvedavy ako dopadnu tie jeho deti.
inak...nemám celkovo rada, keď niekto robí veľké haló okolo smrti nejakých celebrít...ja som mala jeho hudbu celkom rada...som sa na nej bavila...on mi bol ukradnutý, lebo ako bolo spomenuté robil zo seba debila... ale proste-koľko zomrelo len teraz za túto hodinu ľudí a nikto sa ani neobzrie...a zomrie jeden biely černoch a svet sa má zrútiť? proste..
no sranda
a ti, ktori ho neuctievate, radsej nepiste nic, ako tie sprostosti, co tu popisete, vobec neviete, co on musel prezivat v detstve, ako ho otec tyral atd, vlastne ani nemal detstvo, takze ho neodsudzujte, ked o nom nic neviete