Ahojte včera nám zomrel náš psík. Niekto ho otrávil a umrel nám v nemocnici... všetci z rodiny to nesieme veľmi zle ale chcela som sa opýtať je vhodné si zobrať ďalšieho psíka domov? Sestra otec ani mama nechcú no ja si myslím že by to ako tak pomohlo.
Nám psík ešte nezomrel, ale už má svoj vek, tak sa občas zamyslím, aké by to bolo, keby tu už nie je... A veru neviem si už predstaviť svoj život bez psíka, určite by sme si zadovážili druhého, ktorý by síce toho prvého nenahradil, ale pomohol by prekonať tú stratu...
Hrozne ma mrzi ze sa toto muselo stat este aj ked otraveny to je totalny hnus, na zvracanie co za kreatury tu chodi medzi ludmi.. v podstate vrazda. Aj mne zomrel psik nahle ale teda kvoli vaznym zdravotnym problemom co sme o nich nevedeli. Plno ludi radilo ze noveho inak je to velmi tazke, ale tuto sa to nejak nedalo po tak kratkej dobe. Mali sme az po roku a styroch mesiacoch nove stena.
tvoj hafanko mal podľa toho čo si uviedla 41 psích rokov...
mohol si veru ešte požiť...
ale ten čo to spravil trestu neujde, keď aj za rok, ale spomenie si, neboj....
zoberte si ďalšieho takéto veci zvyknú robiť susedia keď pes veľa breše. najlepšie nepúšťať ho k plotu a dať mu tam nejakú zábranu lebo ľudia sú svine.
@neitiry chudak tak potom mate vo svojom okoli zakernych ludi. Alebo mozno niekto niekde dal otravu na potkany a pridal tam nejake maso alebo kus syru... a vas psik to zjedol. Treba na nich davat pozor.
@xxar3s ludia su picusi, moji rodicia mali psa, ktori zastekal asi 3x v zivote, bola placha strasne a nikdy by nikomu neublizila, len sa jej ludia bali, lebo bola velka. tak hodili cez plot otravene maso. a co viem, tak to urobili viacerym ludom v roznych castiach mesta. chore mozgy. a uplne bezne kazdy rok u nas na hradzi chodia porozhadzovat otravene maso, klobasy a pod. -.- v inych mestach zasa parky s klincami a drotmi. mne je len zle, ked to vidim a citam.
My sme kúpili psa prakticky do týždňa ... šťeniatko. Ja som z toho nebol nadšený ale otec a sestra sa tak rozhodli a zrazu tu bolo. ...
A ano je to asi lepšie. Aj ked zozačiatku ti to tak nepríde ale po kratkom čase to bude celkom v pohode...
Aj ked mi pride že sa velmi rychlo zabúda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mohol si veru ešte požiť...
ale ten čo to spravil trestu neujde, keď aj za rok, ale spomenie si, neboj....
A ano je to asi lepšie. Aj ked zozačiatku ti to tak nepríde ale po kratkom čase to bude celkom v pohode...
Aj ked mi pride že sa velmi rychlo zabúda...