koňýk si nasral do huby už toľkokrát, že je zbytočné o tom vôbec hovoriť, zóna je hnoj ak mám byť úprimná, ale pokiaľ patríš do klubu hluchých nenáročných poslucháčov, tak odporúčam
@17 to jake mile .
ale aj ja ich poznam zhruba od 11-12tich ale uz mam vela rokov , takze ich poznam dlho
.
mne sa paci "do toho" , nadhetna zakerna, kde ste boli, cigansky problem, na tom nic nie je, mozno... ale v podstate zonu mam rad..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a túto mám ešte radšej:
ale skus toto:
Ale ja s počúvaním blbcov nemám problém, takto môžem okrem koncertu ešte aj vyzvedať, či Koňýk volil Fica, čo vlastne skôr pridáva na zaujímavosti
V nejakom rozhovore som videl zmienku o tom, ako Revo dával na FB fotku z nejakého Kotlebovho eventu.
Tak som si ten FB pozrel a táto fotka tam nebola, ale nejaké iné, trochu miernejšie, naznačenia blbcovstva sa našli.
skákať a bliakať sa na to dá, jedno obdobie som behala po koncertoch
ale aj ja ich poznam zhruba od 11-12tich ale uz mam vela rokov , takze ich poznam dlho
.
mne sa paci "do toho" , nadhetna zakerna, kde ste boli, cigansky problem, na tom nic nie je, mozno... ale v podstate zonu mam rad..
» blackblog.sk/monsignore-schr...