Strašne chcem ísť do Bojníc lebo mi to úplne pripomína detstvo a nikto so mnou nechce ísť ! Ale teda, k téme, určite je asi zaujímavejšia Budapešť, no pre mňa sú proste Bojnice, Bojnice
@lg29 jednoznačne Viedeň... super výlet na celý deň, aj dva... z BA rýchloloďou do Viedne a potom ZOO Schonbrunn, inak najstaršia a najväčšia ZOO v Európe... pripadne k tomu pridať ešte techn. múzeum...
V Nyíregyháze som bola 2x, môžem odporučiť (y)! Je to tam ozaj veľké, prešla som to celé až počas 2 návštev. Rozhodne sa oplatí ísť pozrieť na vystúpenie tuleňov . Vraj je tam aj nejaká papagájová show, ale tú sme nevystihli.
V Bojniciach je ZOO pekna, podla mna najlepsia a najkrajsia na Slovensku, ale o malicko krajsia je v Budapesti, v tej sme boli pred dvoma rokmi a nemas sancu ju celu prejst...potom este vo Viedni je obrovska zoo, ktoru aj keby tam chodis cely den neprejdes, ale funguju tam take autobusy (resp. aspon ked ja som tam bola, tak boli) ze ta povezu po celej zoo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
..ale este aj v Bratislave to je fajn