Mam Asus N75s- 6gb ram- core i7 pocesor- nvidia ge force gt 635 m grafika...a skoro nakazdej hre mam na medium nastavenia a fps okolo 20 -30.. to nie je normalne..napr Wow ktore hravam asi najivac nstavenie good- (middle) mi to ide 25 fps..na starsiom hp
@belvo77 nemáš náhodou v kompe 2 grafiky ? vstavanú na základovke a tu tvoju ? pri pravom kliku na spúštanie hry si to všimni s akým grafickým procesorom to spúšťaš a keď nie tak takto to dopadá keď si kupuješ komp vo veľkoobchodoch....
jj mam dve grafiky..ale ked spušťam hru tak vzdy dam predvolena grafika nvidia..tiez si mislim ze bi mi to malo na ultra isť minimalne 80- 100 fps..na ultrami to ide 10 fps..nieco je zle
@belvo77 skontroluj si power management settings, či tam nemáš pozapínané nejaké šetrenia prúdom tým že to zníži výkon procáku, vypína automaticky zbernice keď sa nepoužívajú, a podobne. neviem či by to mohlo byť tým, ale nič viac ma nenapadá. potom možno už len prehrievanie.
je to v prdeli..grafika je dobra gt 635 m 2gb?..rozhodne hej na wow..čo bi si chcel na wowko ? mal som o hodne slabsiu grafiku na strom kompe a islo to lepsie.. v podstate nenaročna hra..ja potrebujem zistit ci je problem v software ak nie tak je to hardver a to ja uz neviriesim
@colt1911 = keď to je pod 30 tak je to všimnutelné ale asi som si už zvykol alebo neviem... Battlefield3 aj tak nehrávam na ultra nemám rád tú mega ultra peknú grafiku stačí high a 70 fps na booku
Som hral BF3 na 50-70 fps a vždy keď som robil nejaké rýchle veci tak som si to občas všimol že to nieje ono a napríklad COD4 som hrával na 333fps presne aby som vedel skákať za mapu
ja mam asus k75 8gb ram i7 a 2gb nVidia 635 grafiku a nemam so ziadnou hrou problem? (okrem tych, co mi z nejakeho dovodu nejdu vobec, niezeby dali error, ale po spusteni nespravia vobec nic, ale to predpokladam ze ma na svedomi win8 resp nekompatibilny crack)
ja lenovo y580 i7 GTX660M a tiez mi vsetko fici na fullHD bez sekania.. vcera som stiahol resident evil 6 trosku sa prehrieval.. ale tak ked mam podlozku tak tiez ziadny problem.. a k tomu tvojmu kompu to je celkom zvlastne ze ti seka.. ale ako to nieje niecim softwarovym tak asi ta grafika..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Hej,smejem sa,lebo poradiť neviem...tak aspoň zarýpem do tej gramatiky,aj napriek tvojmu, že si sa za ňu hneď ospravedlnil ...
na 55 fps na good nastavenie..ale to stale nezodpoveda zostave..