Ahojte,momentálne som 1. na farmácii v BA. Skola sa mi nejak extra nedá v pohode... Predmety typu matematika mi vobec nejdu...fyzika sa dá,ale začína ma štvať chemia. Odjakživa som bol skor biflovací typ,a kedze na farmacii su aj technicke predmety,ktore
prosim ta, nechod na medinu... ked sa mi nebodaj nieco stane, tak chcem, aby ma operoval niekto schopny a nie niekto, kto vie naskreslit vsetky aminokyseliny. uz moji byvali spoluziaci tam isli, vobec nic prakticke nevedia (a ja som mala vzdy najlepsie preparaty, len som sa nevedela nadrtit) a dostali sa. nic v zlom, ale na medinu sa neda len biflit..
chod na nejake pravo, dejepis alebo sociologiu atd.. nieco spolocensko-vedne.. :/
A k čomu ti je dobré to biflenie ??? časom to aj tak zabudneš...radšej zostan tam kde si.... technické predmety sa ti zídu, nech dačo vieš urobiť, pomerať, vyrezať....a pod....
začína ťa štvať chémia? na farmácii? v prvom ročníku po mesiaci? no tak to si počkaj ale ako budeš naštvaný po čase
a medicína je dosť o bifľovaní podľa mňa, mám dosť kamarátov čo to študujú a nemajú tam podobné labáky alebo chemické výpočty ako na farmácii, v prvom ročníku sa musíš bifliť anatómiu a histolu a viem, že je tam tá biofyzika tak určite tá je veľmi náročná, na medine je veľa chémia v druhom ročníku a najťažší je tretí kde je patola a tam z toho bifľovania ľuďom prepína
ale sám musíš uvážiť a vedieť aké máš schopnosti, ak vidíš že ti to už nejde zfleku na hodine, chápeš to pomalšie tak buď potrebuješ nad tým sedieť fakt dlho alebo proste si priznáš že to nie je dobrá cesta, ale medicínu by som v tomto prípdae skúsil
@memories1 ved hej.. svedci to o tom, ze viem len logicky rozmyslat a nie drtit sa, mne matika celkom isla, ked som tomu chapala, neucila som sa nikdy podla vzorcov, ale podla jednotiek som si robila svoje a isla som podla mojej logiky a bolo to dobre na labakoch z bioly nevedeli rozrezat rohovku a obstrihnut ju, tak aby zostala cela, ale vedeli cele tie knizky na prijimacky. ani nechodili na seminare z chemie a fyziky a iba sa nadrtili a nevedeli ani suvislosti v chemii.. ja aspon to nieco co viem, viem pouzit. oni nevedeli ani z cibule odobrat tu najtensiu vrstvu na pozorovacie sklicko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
podla mna na kazdej VS je aspon jeden predmet, ktory sa nenabiflis
samotna biologia ma rozne priklady, hlavne v genetike
no trosku skresleny nazor
chod na nejake pravo, dejepis alebo sociologiu atd.. nieco spolocensko-vedne.. :/
a mna nebaví noska...bavi ma biola a chemia...ale stve ma matika!!!
a z bioly som vždy najlepší a z chemie nie.
a zatial som na farmacii
a medicína je dosť o bifľovaní podľa mňa, mám dosť kamarátov čo to študujú a nemajú tam podobné labáky alebo chemické výpočty ako na farmácii, v prvom ročníku sa musíš bifliť anatómiu a histolu a viem, že je tam tá biofyzika tak určite tá je veľmi náročná, na medine je veľa chémia v druhom ročníku a najťažší je tretí kde je patola a tam z toho bifľovania ľuďom prepína
ale sám musíš uvážiť a vedieť aké máš schopnosti, ak vidíš že ti to už nejde zfleku na hodine, chápeš to pomalšie tak buď potrebuješ nad tým sedieť fakt dlho alebo proste si priznáš že to nie je dobrá cesta, ale medicínu by som v tomto prípdae skúsil