Nemam ziadne skusenosti s diskotekami a tak by ma zaujimalo, ako to dnes na diskotekach chodi; ci je to normalne len tak prist za cudzou babou tancovat, alebo ci sa skor tancuje len s tymi zenami, s ktorymi tam sam pridem...ci sa na modernej diskoteke
Hej,volny priebeh je fajn,inak su take diskoteky)alebo taky ludi)kde dojdes a poznas sa s babou 2 minuty a uz sa olizujete..Vacsinou ked ste najebany A aj nieco viac Ale zalezi kde si a s kym si
zaklad je neozrat sa !! ked porusis toto, lahko sa moze stat ze dostanes na aa uz urcite nezbalis ziadnu holku. inak....tancovat ku cudzej holke mi pride nejako trapne radsej by som ju skor oslovil , zobral na poharik aa az tak kebyze sa vam este xcelo tancovat DD
Celkovo si myslím, že zoznamovanie sa na diskotékach nie je vhodné. Hlavne, pokiaľ si niekto hľadá dlhodobejší vzťah, môžem povedať, že známosť z diskotéky dlho nevydrží. A dôvôd ? Je úplne jednoduchý...stačí porozmýšľať
Vdaka, ale roznorodejsie odpovede uz ani byt nemohli Ok, takze nieco si z toho urcite vezmem. Budem zrejme sediet, popijat a pozyvat, kedze s dvoma chlapmi co tam ideme asi tancovat nebudem
55lienka: No diki pekne, ked vidim aky maju zeny postoj k chlapom na diskoteke A co keby ti taky chlapik zaplatil drink? Stavim sa ze to by ste neodmietli!
Tak tak....doležity e volny priebeh.....ak sa ti daka kocka zapaci ,nevtieravo sa k nej pripoj, ak zacítiš že aj ona ma zaujem tak dalej vysvetlovat nemusim..........ak budeš vidieť že nechce tvoju blizkost, hladaj inde
Preco by na dize nehrali sladaky...Vacsinou o takej 3 alebo 4 rano ked je uz vela ludi prec a ostane len par parov na parkete, isto zahra dake tie sladaky...To zalezi vlastne od dj a situacie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
1. nechaj veciam volny priebeh. a snaz sa netancovat so zadanymi...
2. vyser sa na diskoteku a podho na koncert
On: Ahoj, nie si nejaká smutná?
Ty: Ahoj, ano, hned ako si prisiel prestalo ma to tu bavit
Ty2:Nie, právezesa tu s kamaratkami uz dlho na tebe dobre bavíme!
On: Nevideli sme sa uz niekde?
Ty:Nie a dúfam, ze sa uz ani neuvidime.
Ty2:Ano na oddlenenipohlavných chorob, som totiz sestricka.
Tak sorry potom
55lienka: No diki pekne, ked vidim aky maju zeny postoj k chlapom na diskoteke A co keby ti taky chlapik zaplatil drink? Stavim sa ze to by ste neodmietli!
q
q
q
q
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
..
.
.
.
.
.
..
.
.
.... - -- ...- - .. -. -. - -.- .
Aj čiwaua
inak že to máš jedno niekde je to tak a inde zas inak
Preco by na dize nehrali sladaky...Vacsinou o takej 3 alebo 4 rano ked je uz vela ludi prec a ostane len par parov na parkete, isto zahra dake tie sladaky...To zalezi vlastne od dj a situacie...