po akej dobe ste sa zoznamili s partnerovymi rodičmi a naopak .. ? zobrali to v pohode alebo ste sa im nepáčili, aké boli reakcie a ako to prebiehalo ?
ja som ukázal fotku , a ešte sme spolu ani nechodili lebo býva daleko takže musim cestovať tak som musel vsvetliť že za kým idem . Mama sa pozrela na fotku a dalej neriešila , k osobnemu stretku nedošlo lebo do vtedy sme sa rozisli no mama o tom nevie , tak ked niekam idem na dlhšie sa vyhovorim že idem za nou
asi po pol roku sa mi zda a uplne pohoda chodil osm na rodine oslavy na veceru a tak nemali somnou problem ..a ako to prebiehalo no jasne ze prvy moment cerveny jak paprika sak clovek ma respekt nie ale tak pokial su v pohode rodkovci tak je v pohode aj cela situacia a pokial si s fotrikom vypijes na oslave ste najvacsi kamosi:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale nebolo to nič extra, pretože jeho mama si myslela, že sme spolu aj vtedy, keď sme spolu ešte neboli