Ahojte ľudkovia. Tak neviem ako začať. Chcela by som sa vás opýtať, že ako by ste sa zachovali k najlepšiemu kamarátovi/kamarátke,ktorá by vás zradila, podlomila kolena. Proste k človeku v ktorom ste mali útočište v najhorších chvíľkach, človek, ktorý o v
no čo sa týka kamarátov v chlapskom podaní, tak tých nemám a keby mi niekto niečo vyviedol (čo sa už aj párkrát stalo) tak u mňa končí definitívne... ale s babami je to trošku inak... svoje kamarátky milujem a ak urobia správne kroky k náprave, tak dá sa všetko dať doporiadku.... všakže @temperancecullen
@2 tak to teda mas pravdu. Bez dovodu by to nespravil nikto podla mojho nazoru. ale kazdy to zase moze zobrat ako urazku svojho ega a nevipocuje si to.
ak ma zradi najlepsie kamoska, tak to len tak nerozdycham v ziadnom pripade. ak by mi dokazala nieco take urobit, asi mala na to dovod a nebol zrejme moralny (ani normalny) a moze si hovorit co chce, odprosovat kolko chce, ale kde mala rozum vtedy? samozrejme zalezi na zavaznosti, ale aj tak...uz nezabudnem
no tak to iste nie ... mňa keď raz niekto sklame môže ísť do hája ... proste by som mu nemohla veriť ... stále by tam bol ten pocit že ma môže sklamať a tak takže u mňa rozhodne nie... zo sockami sa netreba zahadzovať
no mňa skalamala moja najlepšia kamoška a strašne a skoro všetky moje "tajomstvá" použila proti mne ..ja som bola zúfalá a nevedala čo mám robiť tak som s ňou jednoducho prestala komunikovať aj keď to bolo fest ťažké keďže chodíme do tej istej triedy ale dalo sa... viac ako mesiac som znášala ohovaránie a nadávanie z jej strany až kým pred 3 dňami neprišla k rozumu...ospravedlnila sa mi a sme zasa kamošky aj keď ja som bola najprv k nej strašne odmeraná a nechcela som s ňou už nič mať teraz je to celkom ok a dnes sme definitívne zakopali vojnovú sekeru...ale už asi nikdy jej nebudem veriť tak ako kedisi...je mi to moc ľúto ale po tom čo mi spravila sa nedokážem tváriť akoby nič....tkže maja rada ignorovať ignorovať a ešte raz ignorovať ....ju/jeho to prejde a všetko bude ok .....držím palce
odpustit sa da..presne viem o com hovoris..lebo presne ieco podobne som zazila ale to uz je jedno..odpustila som tazsie ale odpustila da sa to..sme kaamratkami ale uz to nikdy nebude take ako pred tym..
vzdy som si myslel, ze ked ma brutalne podjebe nejaky kamos nejak brutalne, ze uz nikdy neopustim ale mylil som sa. Jeden kamos ma dost odjebal este v septembri som si myslel ze uz nikdy nic my spolu a teraz v poslednom case, sme dost casto spolu, proste som si uvemodil, ze nie vzdy clovek si uvedomi ako moze tomu druhemu ublizit a ked si to zasluzi odpustit preco nie?
@15 mno presne tes som taqe nieco zazila .. kamaratstvo je ako doska a za kazdu zdradu alebo ked ti niekto podrazi kolena to je ako by tam do tej dosky vbil klinec a tych klincov je tam vela a ked sa udobrite ako by ten klinec vytiahla lae diera tam ostane hh ...to by to atq pekne vystihovalo
asi by som jej alebo jemu pekne vynadala a viac nechcela o nej alebo o nom pocut...ale clovek sa moze aj tak jedine na seba spolahnut tak naco vsetko kecat kamosom...ja som za to ze kamosi su na srandu a blaznenie a ziadne tajomstva nemusia vedet...
urcite by to bolo strasne tazke,ale uz len kvoli tomu,co vsetko sme spolu prezili by som to este raz skusila,bola by som opatrnejsia a povedala by som jej toho menej no urcite by som sa snazila,ak by to chcela aj ona/on
nj, stalo sa mi to viac krat, ale vacsinou v tom boli klamstva zo strany inych ludi... a je to skoda, ze niektori ludia su schopni klamat a tak podobne... normalne som neveila vlastnym ociam a usiam... ale teraz uz je vsetko v pohode. na veci sa treba pozerat nielen z toho svojeho pohladu, ale aj z pohladu druheho cloveka... nikdy nemozte vediet, co mu kto navypraval, a co ho viedlo k jeho spravaniu... len sa treba pripravit v niektorych pripadoch na sok...
mňa raz dobre oje*kali moje spolužiačky..niekedy v máji to bolo..dokonca školy to bolo hrozné potom sa mi síce ospravedlnili ale nebolo to také ako pred tým.potom boli letné a keď sa končil august tak mi začalo lepiť že čo bude v škole...a prídem do školy a bavili sme sa ako by nič...samozrejmme mne to nedalo a musela som načať tú tému ale všetko dopadlo v pohode..svoje chyby ktoré mi vtedy vyčítali(ja si chybu priznám ale keď mi to povie niekt normálne som už skoro odstránila a mám pocit že mám tie naj spolužiačky...možno to bolo tým že sme sa už 7 rokov poznali a bolo mi to lúto že sa to tak ide jebnuto skončiť..proste trweba porozmýšlať kot spravil chybu a ak si ju spravila ty treba si o priznať nie stále omieľať že ty nič..ale ak si v tom fakt nevinne tak to už záleží le n tna tej osobe či je ochotná povedať t i aspoň sorry
kazdy hovori o svojej situacii...ale vzdy je jeden co ma toho druheho viac rad...a nesklame ho...a ten druhy si to nevazi. Stava sa...ja som stratila najlepsiu kamaratku...odpustila som jej vela krat..aj teraz...ale uz si ani pokecat nevieme...ani jednu rp-cku napisat...uz to nejde...zlyhalo to-a keby to mozem vratit tak hned-aj ked viem ze vo mne chyba nebola.. (
Kujem vsetkym za vase prispevky a poveim vam jedno vsetci mate prevdu .. kazdy si druhu sancu musi zasluzit a bojovat o nu ale aj ked nam raz podrazili nohy nebude to atqe ake to bolo kedisik. vzdy ostanu rany ktore sa nezahoja .... skuste este napisat aj ostatny co si myslite o wiere cloveku ktory nas sklamal. Moj nazor by som mozno odpustila podla toho ako by mi ublizil. A ak by mal velky zaujem tak kamaratmi z daleka mozeme byt ale nikdy moja prava ruka ..
ja som veľmi citlivý človek a dokážem odpustiť ale čo je veľa to je veľa...ide aj o to čo by spravil a ako by sa to snažil odčiniť a či vôbec by sa snažil...no vo veľa ľudí som sa už sklamala takže už len veľmi ťažko niekomu verím...
Na mňa sa len tak z nicoho nist vykaslala kamoska kvoli lepsej partii..potom som si odzila jeden pekelny rok na zakladnej..a teraz na stredneej maam suuper kamosoov ktoryych by som nevymenila (a ani oni mna ...siice som uzz na to aj pozabudala ale uuplne odpustit jej nedokaazem..nejaka ta diera mi tam uz navzdy zostane..
mozno by som po nejakom case odpustila, no nikdy by som nevedela zabudnut a uz by som jej nikdy nedoverovala... uz by proste bola len jednou z mnohych znamych a urcite by som ju viac nenazyvala najlepsou kamaratkou...
Nie.. Bohužiaľ nie .. Chalanovi možno aj Hj.. Raz som kamarátovi odpustila.. Ale tak.. MY dvaja sme si boli dosť podobní ..
Ale čo sa týka báb.. NIE.. AJ to sa mi stalo.. Zviedla mi chalana.. Všetki moje tajomstvá použila proti mne.. Rozhovorila o mne že som pi*a.. Že som najväčšia kur*a v dedine.. A obrátila proti mne polovicu mojích kamarátov..
Vysmievala sa mi atď.. Ale aj tak najhoršie bolo.. že hneď potom ako ma podrazila.. a zviedla mi chalana.. Tak vinu samozrejme hodila na iných.. Vyhovárala sa ako nejaká CHUDERA..! Vinu ztoho že sa so mnou chalan rozišiel.. dokonca hodla na mňa! A nekresťanski mi klamala do oči..!!
Ja som bola na pokraji spáchania samovraždy..!!!!! Je to už dlho.. No stále som to ešte poriadne nerozchodila..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
predo mnou sa da utajit len skutocne malo
dufam, ze sa mi to nestane
Ale všetko záležé od človeka a od jeho povahy
Ale čo sa týka báb.. NIE.. AJ to sa mi stalo.. Zviedla mi chalana.. Všetki moje tajomstvá použila proti mne.. Rozhovorila o mne že som pi*a.. Že som najväčšia kur*a v dedine.. A obrátila proti mne polovicu mojích kamarátov..
Vysmievala sa mi atď.. Ale aj tak najhoršie bolo.. že hneď potom ako ma podrazila.. a zviedla mi chalana.. Tak vinu samozrejme hodila na iných.. Vyhovárala sa ako nejaká CHUDERA..! Vinu ztoho že sa so mnou chalan rozišiel.. dokonca hodla na mňa! A nekresťanski mi klamala do oči..!!
Ja som bola na pokraji spáchania samovraždy..!!!!! Je to už dlho.. No stále som to ešte poriadne nerozchodila..