1,5cm nie je ani zďaleka veľký a na vracanie. A ešte otázka (pre zainteresovaných) či po zašívaní ostane aj jazva a či sa dá zašité ucho neskôr zas prepichnúť
podla mna by ti jazva nemala ostat.. teda takto mi zasivali prst a uz tam neni.. so slepakom je to ine, tu mam a prepichnut by sa to malo dat v pohode znova, len to mozno bude viacej boliet
ja som si svoje šťastie s tunelmi odžila. ja som šťastná že ich mám ale ako každý človek sa posúvam ďalej a ďalej. v povrchnej rovine (aby to tu ľudia skôr pochopili) je to ako keď máš pol roka červené vlasy a zrazu chceš naspäť svoje blonďavé.
čiže odpoveď na vaše otázky - aj keď je toto fórum založené pre MOJE otázky - áno, bolo mi to treba.
Hej Majo všimla som si že jej sa nejak podozrivo vytratili a ona ich mala teda dosť pekné A mám to roztiahnuté hm.. možno už aj druhý - tretí rok, netuším..
ako uz pohroma povedala je bezne ze do 1,0 zrastu bez problemov tych 1,5 uz je pomerne dost resp to fakt zalezi od vlastnosti tvojej pokozky elasticita etc.
Kompletný idiot je osoba ktorá si trúfa označiť idiotom niekoho iného bez jediného dôvodu, dokonca osobu ženského roku, dokonca ženu staršiu a dokonca ženu ktorú má možnosť vidieť prvý krát a na fotke. A práve na základe tohoto ťa môžem ja označiť absolútnym prepadákom, chudákom a mužom čo nestojí ani o tú najmenšiu pozornosť.
dpc a ja ze sa robia do usi iba take co ja viem 2 milimetrove dierky , 1,5 cm ?? sak to si tadial normalne mozes prsty strkat nee ? (sorry ale je mi to nejake divne)
@drejka ono je to dosť individuálne, ale vraví sa že do dvoch cm zrastie. nie úplne, teraz už nosím obyčajné náušnice a z druhej strany mám taký väčší plastový zapinák ktorý nepreleze ono, ja keď som rozťahovala, nikdy som nemyslela na to, či to neskôr zarastie, ale raz to obdobie príde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@etelnair
čiže odpoveď na vaše otázky - aj keď je toto fórum založené pre MOJE otázky - áno, bolo mi to treba.
Daj tomu čas.
A stále sa to dá zošiť. Nestojí to nejak veľa.
... hlavne že rozťahovanie ma nebolelo, čo
len to dlhšie potrvá. Z našej triedy Miša mala tuším také dzíry, ba ešte aj väčšie a teraz tam to nieje ani vidieť
@drejka geniálne to slovo
Hej Majo všimla som si že jej sa nejak podozrivo vytratili a ona ich mala teda dosť pekné A mám to roztiahnuté hm.. možno už aj druhý - tretí rok, netuším..
@atticus182 a ako dlho zrastali?