"ale pozor chlapci, už sa zaviedla rampa, aby ste vedeli. Ale platí sa iba po 3tej hodine parkovania. Iba stlačíte tlačítko na tej búdičke, otvorí rampu a vypluje to lístok, ten zoberiete a nestraťte !!! potom keď pojdete von tak ho hodíte do druhého stroja, ten skontroluje, vypluje a rampa pustí. to len pre istotu ak by ste nevedeli.
pre toto bude dobré sa zísť, pokecnúť a po dvoch hodinách ísť preparkovať na jedno miesto ktoré je od ESC 100m, poznám ho a zmestí sa nás tam aj 10 ušetríme "
Dalšiu vec na ktorú som nechcel zabudnúť
Ja @v3nty idem autom z Martina a ak by mal niekto záujem tak z okolia MT alebo Žiliny možem ho zo sebov zobrať (momentállne mám volné ešte 3miesta)
Týmto som dúfam inšpiroval aj ostatných ludí čo idú na aute , nech zvezú tiež zobár birdz hláv
som presvedceny, ze nie je potrebne volat naozaj kazdeho
a presne pocty a osadenstvo ti mozem poslat cez TSku ak chces, myslim si ze je to zalezitost dost sukromneho charakteru, aby bola na verejne pristupnom fore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Títo všetci hore menovaný sa dohodly na stretku
Predbezný dátum je 13.Novembra od 10:00 čo je Sobota
Kde ? > Banská Bystrica Pred ESC (Europa shoping center) zraz hore v hornom vchode.
Kto sa može zúčastniť ? > Úplne všetci (zraz je len pod hlavičkou Auto birdz team, Viac Ludí viac zábavy )
Informácie ohladne parkovania citujem
@Depropex napísal
"ale pozor chlapci, už sa zaviedla rampa, aby ste vedeli. Ale platí sa iba po 3tej hodine parkovania. Iba stlačíte tlačítko na tej búdičke, otvorí rampu a vypluje to lístok, ten zoberiete a nestraťte !!! potom keď pojdete von tak ho hodíte do druhého stroja, ten skontroluje, vypluje a rampa pustí. to len pre istotu ak by ste nevedeli.
pre toto bude dobré sa zísť, pokecnúť a po dvoch hodinách ísť preparkovať na jedno miesto ktoré je od ESC 100m, poznám ho a zmestí sa nás tam aj 10 ušetríme "
Dalšiu vec na ktorú som nechcel zabudnúť
Ja @v3nty idem autom z Martina a ak by mal niekto záujem tak z okolia MT alebo Žiliny možem ho zo sebov zobrať (momentállne mám volné ešte 3miesta)
Týmto som dúfam inšpiroval aj ostatných ludí čo idú na aute , nech zvezú tiež zobár birdz hláv
Bredbežnú účasť nahlasujte tu priamo vo Fóre
Do nitry napriklad vlakom mozes ist a odtial ta nekdo vezme či ?
@toxo ak prídeš vlakom do MT možem ta zobrat autom
ludi bude dost, len nestresuj stale rovnakymi forami
kolko nas bude odhadom ?
som presvedceny, ze nie je potrebne volat naozaj kazdeho
a presne pocty a osadenstvo ti mozem poslat cez TSku ak chces, myslim si ze je to zalezitost dost sukromneho charakteru, aby bola na verejne pristupnom fore
akorat ma napadlo idem dokončit deratizéér
@pershing363 povodne som ho cel lakovať ale nemám lak