ano, hodinu sa ma clovek registrovat a robit test na pocitaci ktory vysledok je taky pravdivy ako ze ja som santa klaus.... aby som mohol byt ja takejto stranke. To by 99% ludi sa na to vykaslalo a skocili by vsetky taketo stranky....
@animus rečnícka otázka. Keď ty chceš podrobiť niekoho takýmto testom, musíš rátať s tým, že by si ich robila aj ty. A celkovo je to hlúposť. Skôr by som niečo také zaviedol v politike, lebo tam môže hlupák narobiť omnoho viacej škody.
na birdzi vidím, že tu vyvoláva problém napríklad kopa fake nickov, ale myslíš, že nenaskórujú aspoň 95 v IQ teste? jasné, že hej. IQ test nehovorí vôbec o tom, čo ty chceš.
a fakt nerozumiem, prečo chceš napríklad údajným pipinkám zakázať používať konkrétne stránky. myslím normálny dôvod, nie preto, že ti vadí ich prejav.
ale keď už, tak by som zriadila aj IQ testy pred vstupom do obchodu, aby tam nechodili deti a ľudia, čo by mohli robiť problémy, nechceme predsa, aby s nimi musela nejakým spôsobom dojsť do kontaktu elita národa.
@9 *leniví. Och, s takýmto pravopisom by som sa nikde nedostala ani. Takže buď budem tú soc. sieť viesť a opíjať sa za členské s @n0win0u -om alebo byť mimo nej.
ano, ano, ano ....namiesto primitivnych hluposti by tam bolo kopa hlbokych mudrych a nudnych kecov...ale nie, skor by som tam dal nejaky test osobnost, aby sa tam nevyskytovali "hluposti"
ako..aj by som dala, že hej....ale keď si to tak uvedomím, tak by to bola dosť nuda, keby tu boli vždy len tí super múdri ľudia a vo všetkom by zdieľali rovnaké názory.......veď ja sa mnohokrát tak pekne pobavím na tých hádkach pod fotkama a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
samozrejme, že odpovede by sa dostali na net a zrazu by mali všetci IQ 180
Podľa mňa by stačila psychologická otázka, alebo také dačo... IQ test neukazuje charakter človeka, iba možno logiku, alebo tak...
Och, znie to trošku ako menza. Budeme aj platiť za členské?
na birdzi vidím, že tu vyvoláva problém napríklad kopa fake nickov, ale myslíš, že nenaskórujú aspoň 95 v IQ teste? jasné, že hej. IQ test nehovorí vôbec o tom, čo ty chceš.
a fakt nerozumiem, prečo chceš napríklad údajným pipinkám zakázať používať konkrétne stránky. myslím normálny dôvod, nie preto, že ti vadí ich prejav.
Voľba jasná. Nezaložíme?
Mali by sme IQ testy zaviesť úplne všade.
parada
ja navrhujem grdz.sk
Tak teda - pripime si na budúci grdz.sk!