podla mna to absolutne nevadi, je to naprikald ako s papagajmi tiez sa im zrkadlo dava na hranie, len u ludoch je ten rozdiel, ze teda po tom 1 roku az do 3 je akesi obdobie uvedomovania sa, ked zistia, ze v tom zrkadle je len ich odraz, dovtedy si myslia (tak isto ako zvierata) ze tam je niekto iny
dalsi hororovy vymysel ked som to hodila do googlu po anglicky tak su vsetky odkazy len o tom ze dieta v 1 roku uz pozna svoj odraz v zrkadle bez problemov
@Lilluska228 asponze ma take veci vobec netankuju ...mozno keby to ma nejaky psychologicky dovod(ohladom detskeho uvedomovania seba sa)...ale take povedacky...to nee...
nechapem dojde niaky film s niakou tematikou hororovou a vsetci ste pokakany.... ah jo...FILM a realita su dve rozdielne veci... konecne pochopte to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a z Krutejfunebráčky bude určite učiteľka v škôlke
@Darkkizz ked si to citala tak by tam malo byt aj vysvetlenie ze preco by nemali...ne?
nechapem dojde niaky film s niakou tematikou hororovou a vsetci ste pokakany.... ah jo...FILM a realita su dve rozdielne veci... konecne pochopte to...