Viete mi niekto poradiť dáky dobrý typ zrkadlovky ktorá robí pekné a kvalitné fotky? Niekto, kto má zrkadlovku alebo sa vyzná v rozdieloch medzi ostatnými. Celkom sa mi zapáčila aj Nikon D3100 , ale rada si pozriem aj vaše hodnotenia
D3100 je vyssia trieda, da sa s nim natacat video a potom mozno este nejake cisla ma zanedbatelne vyssie, ale viacmenej ide o velmi podobne fotaky a fotky z nich budu velmi podobne
@leilla nikde nie je písané že zrkadlovku musia mať len profesionáli, ale aj amatéri Ja sa venujem foteniu 2,5 roka, baví ma to, mala som ísť aj na takú školu, no bohužial známky nepustili.
@leilla ved to je generacia facebookovych fotografov, kupit fotoaparat spulit do neho pery s kamaratkami, všelijake fotky o zrkadlo a hned to dat na net.
ak sa s ním naučíš poriadne pracovať tak potom budú tie fotky tak aj vyzerať D3100 vlastním a povedala by som že dosť záleží aj od objektívu aký si zvolíš
Moze clovek mat aj neviem aky fotak. Ale pokial s nim clovek nevie fotit a nevie ake ma funkcie ten fotak je ti uplne nanic si kupovat najlepsi fotak. Asi tak. A ja radim canon. Tie su najlepsie.
@paula000011 tak myslím, že táto je úplne v pohode. ja potrebujem do školy tak rozmýšľam medzi d3100 a d5100 ale skôr sa prikláňam k tej 5100vke, no zas je drahšia.
ja mám Nikon 3100 ... a som spokojná maximálne takže môžem odporúčiť .. kto by chcel tak tu je stránka s fotkami » www.facebook.com/pages/MV-Photog... ... keď tam už pôjdete a fotky sa vám budú páčiť tak ''lajk'' poteší ďakujem
@lucina223 no vieš ... ja nefotím preto aby som sa pochválila so zrkadlovkou ale preto že ma to baví a že existujú ľudia ktorým sa moje fotky páčia ... takže je to len váš názor či sa vám páčia alebo nie
@tinkys veď ja ti to neberiem,pokojne si foť. Len proste sa mi tvoje fotky nepáčia(takisto beriem že moje sa niekomu nemusia páčiť-100 ľudí 100chutí). Mne dosť zo začiatku(a aj teraz často) pomáhal kamarát,učil ma ostriť,ako robiť s clonou a podobne...Skús si nájsť niekoho skúseného,kto by si ťa vzal "pod krídla"
Podľa mna sa určite oplatí investovať nie do D3100 ale už skôr do Nikon D3300, ten cenový rozdiel tam neni až taký rapídny ale určite je lepšia zrkadlovka Nikon D3300 spravil som aj na ňu recenziu » go-elektro.sk/2017/04/26/niko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
» www.alza.sk/canon-eos-550d-...
mňa nezaujíma profi, ale talent
... keď tam už pôjdete a fotky sa vám budú páčiť tak ''lajk'' poteší ďakujem
Fotím 2 roky a nepotrebujem na to facebook stránku kde by som sa pochválila so zrkadlovkou...
super foťák, talent žiaden.
a ani tých ľudí, ktorým sa to páči, som tam nejako nepostrehla.
» go-elektro.sk/2017/04/26/niko...