Počul som, že sa ruší na Ekonomickej univerzite v Bratislave Fakulta hospodárskej informatiky.
A ja som si podal na HI prihlášku, čo teraz a čo je na tom pravda?
Podľa mňa o rušení fakulty či oboru na nej v tej škole vedia nejakých pár mesiacov dopredu a myslím si, že by zrušili aj prijímačky, keby sa naozaj zrušili, takže by ťa informovali a mali by ti vrátiť peniaze...
Každopádne poznám babu, čo tam chodí a hoci sme sa stretli už dávno, spomínala len, že možno nebudú mať akreditovaný odbor, ale nič takéto (a myslím si, že to, že sa k tomu schyľuje, vie celá škola dostatočne dopredu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Každopádne poznám babu, čo tam chodí a hoci sme sa stretli už dávno, spomínala len, že možno nebudú mať akreditovaný odbor, ale nič takéto (a myslím si, že to, že sa k tomu schyľuje, vie celá škola dostatočne dopredu)
Taketo studia by nemali existovat, ani co sa tyka personalneho obsadenia ani co sa tyka obsahu vyucby, cele zle.