takže teraz nastupujem prvý rok na výšku a podala som si aj žiadosť o ubytovanie ale medzitým som našla privát kde by som šla radšej...ak nechcem ísť na intrák teda ale na privát treba žiadosť o ubytovanie zrušiť alebo stačí ked neprídem na zápis na intrá
nedá sa práveže. a ked nenastúpiš, tak ti automaticky predlžia internát aj na budúci rok. a potom na další, atd. jeden môj známy o tomto nevedel, takto mu 20 rokov držali internát a potom musel doplácať veľa peňazí.
na ukf je to tak, že keď nezaplatíš internát tak dajú niekomu inému tvoje miesto a nestarajú sa ďalej..treba zaplatiť do 25. augusta, potom smola pre tých čo chcú...uvoľní sa miesto...@asceticjunkie a to kde? to musí byť somarina, že 20 rokov držať miesto..toľko nikto neštuduje, a vždy to je tak, že pokiaľ človek nezaplatí dajú inému
@asceticjutnkie neviem mne tam zobrazilo len obrázok školy..ale toto ide proti logike držať nejaký intrák 20 rokov, toľko dlho nikto neštuduje..inde to je väčšinou tak, že ak sa nezaplatí internát automaticky stráca právo na miesto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale ak vies naisto ze ides na privat tak zrus nech nezaberas miesto inemu
k otázke: napíš im mail
a tých 20 rokov ho tam môžu držať, je na to nejaký zákon. a ešte si tie peniaze úročia, kamošovi prišlo platiť niečo okolo 25 000 eur