Boli by ste za to aby sa zrušili úúúúúplne všetky prázdniny (letné, jarné, jesenné, vianočné jednodňové, riaditeľské voľná...) a voľno by bolo iba cez víkendy? Keby že je niekto (žiak, študent) ktorý by s týmto súhlasil tak to musí byť riadny psychopat.
Teraz ked uz pracujem a vidim ako sopliaci hovno robia a este maju prazdniny a my musime makat jak idioti aby ste sa vy mohli flakat, tak ano, osekal by som vam prazdniny na minimum...
jasne ze nezrusil ledva čakam kedy budem mat pokoj a podla mňa najlepšie by bolo keby sa ide do školy aj do prace len 4 dny ..piatok,sobota,nedela volno to by bolo suprove ..
@tommyhot na rozdiel od dnesnych faganov si makal lebo si chcel prachy ... nikto ti nehovoril ze musis makat ... cize pohoda, prazdniny su fajn vec, aaaach jedne sa mi zacinaju uz za 2 tyzdne spomeniem si na teba furt ked sa budes chystat pracovat a ja sa budem valat v posteli alebo si inac uzivat volno
Nevedela by som si to predstaviť. Niekedy musím vypnúť, lebo fakt nič nestíham, kedže nemám len školské povinnosti. Niekedy som zhnusená z osôb, ktorých stretám každý deň v škole. V podstate mám oddych len v nedeľu, pričom sa už zas učím do tej (niekedy fakt prekliatej) školy. Aj keď prijala by som rozkúskovanie letných prázdnin a vsunutie toho voľna v pravidelných intervaloch. Už len chvíľu a bude voľno na 1. mája!
@tommyhot jasné, všetci nič nerobia. Ty si najusilovnejší a celá tvoja "generácia" bola 100x lepšia. Milujem takýchto "my musime makat jak idioti aby ste sa vy mohli flakat" Ozaj si tých toho tvojho zárobku užijem. Deti si vychovaj, aby sa neflákali a ostatných nesúď.
@tommyhot jj, pretoze dnes vsetci do jedneho tie skoly flakaju .... Nerob mudreho zo seba, aj ked si ty chodil do skoly boli decka ktore to flakali (tie boli a budu vzdy) a tie dnesne deti takisto raz budu pracovat ako ty.
@takata ked sa necitis byt ako zvysok faganov, a makas, tak na co si taka vztahovacna? a ano, mojho zarobku si uzijes, lebo mas vdaka nemu okrem ineho pristup k bezplatnemu skolstvu
@forte vidim to na svojej generacii.. ti co robili hovno cez skolu, robia hovno aj ked ju dokoncili.. zvycajne su to prizivnici vyzierajuci socialny system plateny z penazi pracujucich... nevidim jediny signal, ze by to s vasou generaciou malo byt ine...
@barky to su vacsinou podvodnici, alebo synacikovia bohacov normalny clovek, ktory chce nieco dosiahnut sa bez makania (a teraz nemyslim ucenia sa v skole) niekam dostane len velmi tazko...
@barky to je v pohode, skolstvo postavene na principe, ze sa ku kazdemu pristupuje rovnako aj tak stoji za hovno mne islo o ten nevyuzity cas po skole, cez prazdniny atd..
@leaav Súhlas sestra. Inak k téme. Akože vy kým ste mali prázdniny tak vpoho a teraz keď pracujete tak už zrušiť? Spravodlivosť doboha. Joj ale ste mi pokazili náladu.
Určite by som ich nechcela zrušiť. A pre všetkých "ťažko pracujúcich", ktorí by študentom najradšej zrušili aj víkendy - ste pokryteckí *doplň nadávku podľa vlastného výberu, lebo mňa vhodné slovo nenapadá*. To, že vy ste si svoje prázdniny preflákali je váš problém.
@tommyhot potrebnu kapitalovu zasobu na leto si vytvaram postupne uz od januara, cize sa nebojim aby som mal v lete hlboko do vacku aj ked robit nebudem , je to dost dobry pocit ked mas prachy aj volne leto
@tommyhot trosku zavidim, ja som zeland absolvoval minuly rok cez prazdniny isiel by som este raz .... ale tak, na druhej strane sa nerad ukazujem na jednom mieste 2x ... je to trosku nudne
dá sa žiť aj bez prázdnin .. minulé leto som nemala žiadne voľno ..ako som odmaturovala tak som nabehla do práce a z práce rovno na výšku ... nejak mi to nevadilo ale tak myslím , že každý potrebuje pár dní voľna ...respektíve to svetielko na konci tunela , čo ho ťahá cez nekonečné pracovné dni
ako mám dosť z niektorých príspevkov poniektorí tu asi zabudli, že aj oni chodili do školy... ale tak z časti máte pravdu... ja tiež, keď niektorých vidím, ako sa len flákajú celé prázdniny, vyspávajú si do 1. do 2. poobede, fajčia, pijú, chodia si po koncertoch - a to všetko za peniaze svojich rodičov...tak takým by som aj ja zrušila tie prázdniny, pretože si ich nezaslúžia... ale sme tu aj takí, ktorí leto využívame práve na to, aby sme si zarobili nejaké peniaze na brigádach...a pardón, neviem už kto, ale niekto tu napísal - vraj aby sme chodili do školy aj v sobotu - tak milý dotyčný asi padol na hlavu - sobota je jediný môj voľný deň, keďže počas týždňa sa musím každý deň učiť, neraz začnem až o 6. večer lebo mi dochádzanie do školy nedovolí začať skôr, skončím niekedy aj o polnoci, ráno vstávam 5:05 na nultú, tak tomu teda hovorím "študentský život " ... a mimochodom, niekedy je to až také zlé, že víkend ani nemám lebo mám toľko učenia, že sa musím učiť aj v piatok poobede aj v sobotu aj v nedeľu... (nie nechodím na gympel) ... takže netreba všetkých hádzať do 1 vreca... mne je jasné, že vy čo robíte, zarábate si na svoj život, robíte piatok-sviatok ako sa hovorí, len aby ste si prilepšili, ale keď ste boli študentami, aj vám padlo vhod- nejaké to voľno... a na letné prázdniny mám taký názor, že by ich mali skrátiť kľudne na mesiac a ten druhý mesiac rozkúskovať do šk. roka na nejaké pravidelné prestávky-pre vypnutie mozgu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
nikdy.
tak pekne pracuj.
... a odpoveď na otázku: áno zrušil, hlavne tým čo ich nevedia zmysluplne využiť
OMG
@tommyhot jasné, všetci nič nerobia. Ty si najusilovnejší a celá tvoja "generácia" bola 100x lepšia. Milujem takýchto "my musime makat jak idioti aby ste sa vy mohli flakat" Ozaj si tých toho tvojho zárobku užijem. Deti si vychovaj, aby sa neflákali a ostatných nesúď.
A k otázke...neviem. som rada, že to nie je na mne
tým nehovorím že ja cez prázdniny sedím na riti len píšeš makám ako idiot a potom nižšie uplne spokojný že sa dívaš na zvyšok na účte
kto sa flákať chce sa bdue tak či tak
podľa mňa máme tých prázdnin akurát
A inak NIE