Ako ja by som nebola proti, ale neviem, ako by to fungovalo na takej veterine, medicíne, práve atď. Neviem akao na tých dvoch, ale na veterine je diplomovka úplne nič, záleží tam hlavne na tých štátniciach
keby sa zrusia statnice, tak ta diplomovka bude musiet vyzerat inac, budu ju rozpitvavat viac, budu sa pytat ovela obsirnejsie na uplne podrobnosti... radsej si preopakujem vsetko, co som sa mala na tej skole naucit, nez robit nejaku vedecku pracu...
tak na nasej skole nemame ani opravny termin statnic (v auguste) .... pricom opravny termin zo zakona musi byt. aj pri statniciach. cize chces opravny termin? zaplat 400€ a pridi o rok.
ja to len privítam... aspoň si nemusím tlačiť tie drísty do hlavy ešte raz, lebo na našej škole ide o strašné biflovačky... už na jednu skúšku je toho kvantum
dajú ti knihu a študuj, úroveň prednášok -10%... zaujímavosť učiva -100%, pochybujem, že by som sa to vedela prinútiť naučiť sa
Nie je to ani tak celkom na vláde. Stále má rozhodujúce slovo rektor danej univerzity. No keď si spomínam na bakalárske štátnice - rozdelené do troch týždňov - v 1 týždeň psycho-pedagogický základ a obhajoba BP, v druhý slovenčina a literatúra a v tretí angličtina a literatúra---- tak fakt nechápem, ako som na to všetko nabrala sily... a desím sa magisterských. Ale štátnice podľa mňa patria k tomu. Veď to je akoby ste chceli zrušiť maturitu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
dajú ti knihu a študuj, úroveň prednášok -10%... zaujímavosť učiva -100%, pochybujem, že by som sa to vedela prinútiť naučiť sa
obhájiť si prácu je proti tomu celkom v pohode...