Ahojte neviem ci tu vsetci chodite na FB ale ak hej uvazovali ste nad tym ze si ho uplne zrusite ? ze ta travite moc casu a neda sa od toho odlepit ? ja som sa uz vela krat chcela odtial odhlasit ale vzdy som sa vratila s5.... ako ste vy na tom ?
@pukanec18 kedze kazdeho to mozno raz bude pokusat ja som sa zabezpecila aj proti tomu:dala som sestre napisat nahodne 10 cisel ci pismen,malych ,velkych...potom som si na to zmenila heslo,dala som vymazat ucet a papierik zahodila...mohla by som si sice to heslo preposlat na mail ale to nechcem.. prvy tyzden to trosicku pokusalo vratit sa tam ale uz nie................ja som to anoi neriesila jedneho dna som si povedala ze si ho zrusim a zrusila som..
raz som si ho deaktivovala, len potom volal brat, že prečo mu neodpisujem, tak som prišla späť ........... jednoducho s pár ľudmi som v kontakte len vďaka fb
@pukanec18 no vies staci sa nadychnut a urobit to...vies podla mna by bolo lepsie kebyze si pockas az ta FB alebo niuekto na nom nastve,v hneve je clovak schopny urobit cokolvek..povies si-hlupy pomaly FB , alebo nieco podobne a vtedy sa rozhodnes..........A BUDE TO /alebo ak chces daj mi meno,heslo ja ti ho okamzite zrusim...bude to pre teba jednoduche.. , a navyse zadara /
ludiaa...to je napad........ak niekto naozaj velmi chce zrusit FB nech mi kludne aj TS kou preposle svoje meno a heslo ja mu ho zrusim...a nemusite sa bat zeby som to zneuzila,naozaj nie...ved naco by mi to bolo???
Vyše polroka som mala deaktivovaný účet, no obnovila som si ho ,lebo to bol môj jediný kontakt na niektorých ľudí...proste človek,ktorý efektívne využíva svoj čas nedovolí,aby bol závislí od sociálnej siete.
@pukanec18 ja som si ho nezrusil este nikdy ani nechcem si ho rusit ale uz som neni na nom tak dlho (aspon sa snazim) ako kedy vyda ale isto by som si ho nezrusil je to dobra pomocka a s vela ludmi mam aspon kontakt kt. by som inak nemal
@pukanec18 Tak isto... Už niekoľko krát som zrušil Facebook (nie iba deaktivoval, ale zrušil) a vždy som sa tam vrátil späť... No na druhej strane, ho nemám problém znova zrušiť.
ZRUŠIŤ!!! ZRUŠIŤ!!! Zhodiť bombu! Potopiť! Postrieľať! Ukame§ovať! Zaliať do betónu! Odpojiť od elektriky! Umlátiť ich olivovým kríkom, mwahahah! štve ma že každý je na fb, a v škole je na mňa každý nasratý preto lebo tam nechodím, chápete? NECHODíM! ako keby sa so mnou nemali jak inak spojiť iba cez fb -.-"
co to je? Bol som tam rok, nevyhovovalo mi to. Najprv som deaktivoval, ked som sa dozvedel, ze sa da aj zmazat, tak som aj zmazal... po roku a pol som si tam opat spravil ucet. Tentoraz ale len kvoli akciam, co chystaju kluby alebo koncerty co chystaju kapely. stav priatelov 0
Kedysi som tam chodila z viacerých dovodov,ale momentálne ma to tam veľmi neláka,nebyť pár ľudí nechodím tam vobec (aj,keď preferujem stretnutia,ale nie stále to ide) to by boli účty za telefóny keby som za každu somarinu volala niekomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@pukanec18 : keď som tam potrebovala týždeň neísť kvôli skúškaam a učeniu, povedala som sestre, nech mi zmení heslo
» www.portiscio.net/navod-jak-zrusi...