Máte už zuby múdrosti? Bolelo vás to keď vám rástli? Mne práve jeden rastie a neskutočne ma bolí a dokonca sa mi spravila aj taká malá dosť na dotyk nepríjemná hrčka na sánke au
niektoré mi začali pomaly rásť, ale ešte sa nederú von...tak neviem, kedy. no ak majú narásť, tak dúfam, že čo najskôr, inak nech radšej vôbec, lebo ma potom porazí :p
mne na to zaberá naliať sa do kómy, lebo tie špiny striedavo rastú tým spôsobom, že nejaké dva týždne rastie a potom polroka nič a znovu dvatýždne a zas... ale vždy sa dám na dvatýždne do liehu a mám to vyriešené...
Rastú, rastú... V nepravidelných intervaloch už niekoľko rokov. Dva už sú vonku. Jeden mal teraz také rastové obdobie. Zatiaľ je vyrastený asi z polovice. Dosť to bolelo. Zubárka mi na to dala nejaký olej a do hodiny to prestalo bolieť. Štvrtý zub ešte nezačal ani klíčiť, ale cítim že čochvíľa sa začne drať von. Ale nemusel by...
Bolo to pred rokom a pol a raz som si uvedomil že ma dačo bolí v papuli, kukol som si ju v zrkadle a zistil som že mi rastie zub :o ale dalo sa to vydržať
ja osobne nemam ziadne, ale moj 11 rocny brat ma vsetky 4 zuby mudrosti. ale je to dost na hovno, pretoze aj tak sa musia vytrhavat, lebo rastu krivo a tlacia na ostatne zuby, cim ich oslabuju a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
tlačia sa mi všetky 4. jeden z nich už hádam aj 4 roky
ale keď bolia, tak poriadne. s prepáčením, sú to malé kurvy a najviac starostí mi narobili, keď si zmysleli bolieť ma pred maturitou.