aha...no aj ja sa strasne strasne bojim zubara ale tak ibalgin..ale ani tym sa nemozes pchat vecne..ked ti da injekciu tak nebudes nic citit..iba pol dna budes mat strpnute usta
@zizisko vobec...plus to nieje na cele usta ale iba na tu cast(cca 1/4 ust) cize sa da normalne aj jest...len ja ked mam anestezu si vtedy zvyknem kusat do pery ktoru necitim a potom ju mam rozkusanu
ja som sa pchala ibalginom, ale aj to prestalo ucinkovat, sla som nakoniec na pohotovost k nejakemu sukromnemu, ten mi to za 20 euro vyvrtal... a tiez nejdem k normalnemu zubarovi, lebo sa bojim, ze na mna nahuka, ze tam vobec nechodim...
@mozno : a zvážil si fakt, že čím dlhšie to budeš odkladať, tým horšie to bude? vydesila by som ťa katastrofickými scenármi, ale radšej nie, nevymýšľaj a choď tam teraz, nemáš osem rokov, tak sa vzmuž zuby nie sú rezná rana, že sa zahoja samé, bude sa to len zhoršovať *gloomy voice*
Pil som včera studenú kofolu a citlivé zuby nemám, len teraz ma pobolieva jeden zub odvtedy ako som pil kofolu. Čo proti tomu? Myslím, že na zubára to nie je, ale len tak nejaká domáca liečba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Pol litra vodky
A bolo by to brutálne bolestivé...Ako bolí to aj teraz,ale zubár by ma asi zabil..alebo ja jeho
@finrod Ku.evsky sa bojím
A to fakticky nič necítiš? Že fakt nič?
Pil som včera studenú kofolu a citlivé zuby nemám, len teraz ma pobolieva jeden zub odvtedy ako som pil kofolu. Čo proti tomu? Myslím, že na zubára to nie je, ale len tak nejaká domáca liečba